|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tuccc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kilo sorunuGönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 23:32 |
|
Doktor bey sizi bir arkadasım için rahatsız ediyorum.SAyenizde doktorların her söylediğinin doğru olmadığını sayenizde öğrendik ve bu konuda sizin fikriniz bizim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Merhaba doktor bey oglum 5 aylik emziriyorum dr kontrolune gittik 1 ay boyunca hic kilo almamış zaten 1 ay boyunca geceleri çok sık uyanmaya başlamıştı. Gündüz uykuları azalmıştı birkaç kez meyve puresi vermeyi denemistim istahla yemisti ve devamini istiyordu ayrica cok az kaka yapmaya başlamıştı bu belirtiler ac oldugunun gostergesimidir dr sutumun yeterli gelmedigini en azindan geceleri mama vermem gerektigini soyledi bende birkaç gündür veriyorum akşam yatmadan önce ama icim hic rahat. Degil sık sık emzirmeyede devam ediyorum sizce ne yapmaliyim mama vermelimiyim
|
|
![]() |
|
Tuccc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 23:33 |
|
Doğum kilosu 3200 boy 52 cm Simdi kilo 6650 boy 70 cm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2015 Saat 03:02 |
|
Bir tutarsizlik var ma, ne??
5 aylik: Boy, 64cm olur, sizde: 6cm fazlalik var!!!!! Agirlik, 7.1kg olur, sizde: 450gram eksik var. Bir yerde bir hata var ama nerede?? Baska, guvenilir bir yerde boy ve kilosuna tekrar baktirin. 4 aydan sonra, mamalara gerek yoktur... Kutu veya sise sutunun hangisini kolay temin edebiliyorsaniz, onu baslayin. Acikta satilan sutu kullanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|