|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esmerm91
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KiloGönderim Zamanı: 29 Nis 2017 Saat 12:38 |
|
Hocam merhaba oglum 1 martta 3330 gr 50 cm olarak dogdu 10.gün tartildiginda 3kilo idi.1 aylik oldugunda ise 3710gr idi bugün 2.ay kontrolüne götürdük 4350 ve 55 cm oldugunu söyledi doktor ve gelişim geriliği oldugunu söyledi cok kusuyor dedigimde reflu var dedi gaviscon yazdi sizin boy kilo tablonuza bakiyorum kilo eksigi var bu çocuk bir emmede göğsümün tamamıni bile bosaltamiyor hocam göğsümden hala süt geliyor o emmeyi bıraktığında..ben bu durumda hala mamaya başlamalımıyım? Bebeklerde reflu olmaz ve gelisim geriligi oldugunu söylemek için de 2 ay üst üste hic kilo almamis olmasi lazim demissiniz ben napayim simdi hocam nasil bir yol izleyeyom bu arada bazen günde 1 bazende hic kaka yapmıyor ama yapinca kaka altin sarisi.bol cisli bez aliyorm ama kaka sayimiz hep böyle az ne yapayim yalvarırım beni bu cikmazdan kurtarın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2017 Saat 19:21 |
|
Az da olsa, kilo aliyor... Zaten anne sutuun tamamini alamiyor, mamayi NASIL ALSIN!!! sakin; O ILACLARI KULLANMAYIN.. Sadec sik aralarla besleyin, zaten;200gram eksik dogmus.. Ac kalsa, kakasi;
sert ve top-top cikardi.. Altin sarisi ve civik kakak iyi beslendigini gosteriyor.. Aynen devam edin, moralinizi de bozmayin. Mutlaka 2 farkli yerde tarttirin.. Anne sutune DEVAM.....
|
|
![]() |
|
Esmerm91
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2017 Saat 20:02 |
|
Peki hocam kilomuz cok mu düşük ? Doktor o kadar panik ettirdi ki beni :( gece 3 4 saat uyuyor mesela o zaman uyandirip emzireyim mi yinede? Mideyle alakalı bir sıkıntısı var mıdır az kilo almasının? Doktor mideye felan bakilmasini söyledi bize bir sürü sıkıntı çıkardı resmen :( gunde 1 kez bazen hic kaka yapmıyor ama bol çişli bez alıyorum sıkıntı yok degil mi onda da ? Sizin düşünceleriniz cok degerli benim icin Allah razi olsun hocam sizden sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2017 Saat 03:15 |
|
Eski mailleri okuyun...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|