Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
TÜBAY
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 13:58 |
kız çocukları babaya düşkün olur deniyo ama benimki anneci
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
cokomel
Altın Üye
Puanlar: 1665
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 14:05 |
fatoş Yazdı:
İlk iki yıl bana düşkündü, şimdi ikimize de düşkün..
Benim aklıma gelmişken sinir olduğum bir şey paylaşmak istiyorum, bunu özellikle büyükler çok yapıyor, çocuklara sorulan şu soru "anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı ?" bir çocuğa neden böyle bir soru sorma ihtiyacı hissederler   neden böyle bir ayrıma sürüklemek isterler ben anlamam, sanki birini tercih etmek zorundaymış gibi, bir çocuk ikisini de çok sever, ikisine de aynı derece de ihtiyaç duyar, geçen gün bir tanıdık gördüm, o da bu soruyu kızıma sordu, benim kızım da peş peşe tüm sevdiklerini söylemeye başladı  Ben, böyle soru soranlara sinir oluyorum belki bilinçsizce sorulan bir soru ama bence çocuk için çok ağır bir soru ! |
kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum. ne bu canım illa birini dahamı çok sevmek zorunda hadi öyle diyelim bundan sanane canım.
|
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 15:17 |
fatoş Yazdı:
İlk iki yıl bana düşkündü, şimdi ikimize de düşkün..
Benim aklıma gelmişken sinir olduğum bir şey paylaşmak istiyorum, bunu özellikle büyükler çok yapıyor, çocuklara sorulan şu soru "anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı ?" bir çocuğa neden böyle bir soru sorma ihtiyacı hissederler   neden böyle bir ayrıma sürüklemek isterler ben anlamam, sanki birini tercih etmek zorundaymış gibi, bir çocuk ikisini de çok sever, ikisine de aynı derece de ihtiyaç duyar, geçen gün bir tanıdık gördüm, o da bu soruyu kızıma sordu, benim kızım da peş peşe tüm sevdiklerini söylemeye başladı  Ben, böyle soru soranlara sinir oluyorum belki bilinçsizce sorulan bir soru ama bence çocuk için çok ağır bir soru ! |
Oğlum babasına çok düşkün çooookkk..Duvardaki resimleriyle felan konuşuyo eşşek  babba dee(baba gel)diye...
Fatoşcum sana sonuna kadar katılıyorum ben de deli oluyorum bu soruya...
küçükken bana sorarlardı annenimi daha çok seviyosun babanımı diye  ben babama çok düşkündüm ama annem duyarsa üzülür diye hep ikisini de derdim..
Yazık çocuklara
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 16:45 |
Büyük oğlum babaya küçük oğlum bana
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 16:51 |
bizimki kesinlikle babacı. baba söz konusu olunca gözü birşey görmez
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 17:10 |
Benimki şu an Anneci. Ama babasınıda gün içesirinde sürekli sorar. Evde olduğu zaman çok mutlu olur.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
AtaDenizim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1094
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 17:21 |
oğlumbana düşkündür ama babasına da ayrı düşkündür. benden asla kopamaz. sanırım az vakit geçirdiği için babasıyla, özlem duyuyor. ama biraz oynadıktan sonra soluğu yanımda alır... bana nefes aldırmaz yani:))
|
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 17:31 |
bana düşkün
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |