|
Kistik fibrozis belirsizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Kbruckn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esra hanım merhaba , umarım mesajımı görürsünüz. Şuan bizde yazmış olduğunuz durumlarla uğraşıyoruz kafamız çok karışık. Araştırırken sizi ve Kadir hocamın yazdıklarına denk geldim. Şuan ne durumdasınız, yavrunuzun sağlık durumu nasıl ? Hastalıkla ilgili nasıl bir yol izlediniz? İnsaAllah birşey kalmamış herşey yolundadır.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Puanlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar size uzun zamandır bu konuyla ilgili rahatsız etmedim kızımı takip ettim..taki bugün telefon alana kadar bizKF şüphesinden o kadar test uğraştan sonra takip için hiç hastaneye gitmedik zaten gitsekte bir cevap tanı alamadık.hep hasta değil olur mu diye takip edilecek dendi.3,5 yaşındaki kızım 19kg ve hiç akciğer enfeksiyonu (çok şükür) geçirmedi ve gayet sağlıklıdır.anlamsız öksürükleri yok grip olur kendisi geçer ilaç almaz maşallah derim.ama bugün arandık ve takip için gelin ter testi yapalım dediler merak ettiğim şey takipli hasta işlerine mi geliyor yoksa gerçekten sağlımızı düşünerek mi arandık?biz 3,5 yılda hasta olsa bir belirti görmezmiydik? Beni yine huzursuz ettiler.gitmek mantıklı mı teşekkür ederim.
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
TAMAMEN DUYGUSAL!!
Anlaşılan, elleri boş kalmış! Züğürt bakkal, "eski veresiye defterlerini karıştırırmış" hesabı.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Saat 52 Dakika önce Saat 09:29 |
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Puanlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Teşekkür ederim
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|