Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kız arkadaşım hamile mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukız arkadaşım hamile mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 13:21
kızlar bu arkadaşın yeri  sizce bu forummu ... niyet belli bence bırakın cevap vermeyi ... arkadaşım lütfenn sorunun cevabını başka yerde ara sende burası garımeşru ilişkiler sitesi değil annelik sitesi Angry..

Düzenleyen y_bal - 28 Mar 2012 Saat 13:22
Yukarı Dön
oguz93 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 13:27
sevgili y_bal kız arkadaşım küçükken cinsel istismara uğramış bir kişi tabi her şeyi kendi beş para etmez değer yargılarınızla ölçtüğünüz için bunu anlayabilecek kapasite de değilsiniz.cinsel istismar nedeniyle libido artışı söz konusu ben yapmak istemiyodum kesinlikle evlenene kadar ama onu bi yandan da kırmak istemiyodum.böyle bi sorunumu burda paylaşmak en mantıklısı geldi.e unutmadan ben o kızla evlenmek istiyorum.tabi size bunu inandırmak imkansıza yakın hoş inandırmak zorunda da değilim hem.einstein ne güzel demiş önyargıları yıkmak atomu parçalamkatan daha zordur diye.
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 13:42
oğuz yaptığınız yanlışın savunulacak bir yanı yok, kusura bakma ama daha 19 yaşındasınız ikinizde okuyorsunuz...cinsel istismara uğramış bir genç kız dan bahsediyorsun böyle bir şey yaşamış kız bırak beraber olmayı bucak bucak kaçar karşı cinsten...arkadaşıma beş para etmez değer yargılarınızla demişsiniz, aynen size iade ediyorum bu sözü, sizin değer yargılarınız madem bu kadar pahalı evleneceğim dediğin kızla bırak beraber olmayı dokunmaya kıyamazsın... zaman ne gösterir belli olmaz evlenemediğini düşün kız arkadaşın ne yapcak tabi siz erkekler için sorun yok dimi acaba kız arkadaşının ailesi bu durumu biliyor mu? nasıl karşılayacaklar...geleceği düşünmeden iş yapıyorsunuz sonrada kalmış savunmada bulunuyorsunuz...sen artık burda bize soru sormayı bırak ta madem bu kızı seviyorsun evleneceğim diyorsun al tut kolundan jinekoloğa git hamile mi? değil mi? öğren ondan sonrada tut elini ailesinin karşısına geç yedik bir halt de ondan sonra gel buraya yaz...

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 13:49
ayrıca burası arkadaşımın da dediği gibi anne sitesi...farzedelim hamile arkadaşın çocuğun doğmasına izin verecekmisiniz siz yada aileniz???beş dakikalık zevk için Alla'ın mucizesi bebeği kürtajla parçalattıracaksınız dimi Confusedo pahalı değer yargılarınız buna müsade edecek sanırım...

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 14:00
Kondom kullanmışsınız işte birşey olmaz.
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 14:56
 30 yaşına yaklaşmış bir çocuk annesi bi insan olarak arkadaşın vermiş olduğu cevaba sadece üzüldüm .. cevap falan verip küçülmiycem yaşı belli başı belli nihayetinde haa gerektiğinde çatır çatır çok güzel cevap vermeyide bilirim ama şu an değil o zaman .. evlatlarımızı düşünüp üzülüyorum sadece gençlerin gidişatını görüp..Rabbim evlatlarımızı vatana millete ailesine ve kendine yararlı hayırlı evlatlar eylesin inş.19 yaşındaki çocukların haline bakın ya ..ne kadar üzücüü.. ki nasıl bi milletin torunuyuz biz çanakkale savaşına yaşını tutturmaya çalışan ufacık çocukların olduğu bi soy ve geldiği durum . .. kii dinen bakmak lazım bide ama oraya gelmiyorum bile.. herşeyin hayırlısı ne diyim ..Ayşegülüm ağzına sağlık çok güzel özetlemişsin söylenmesi gerekenleri bacım anlayana başka bişey demeye gerek bile yok .. 
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 14:56
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

ayrıca burası arkadaşımın da dediği gibi anne sitesi...farzedelim hamile arkadaşın çocuğun doğmasına izin verecekmisiniz siz yada aileniz???beş dakikalık zevk için Alla'ın mucizesi bebeği kürtajla parçalattıracaksınız dimi Confusedo pahalı değer yargılarınız buna müsade edecek sanırım...

Thumbs UpClap

Düzenleyen y_bal - 28 Mar 2012 Saat 14:56
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2012 Saat 00:56
sonuç bence negatif ama gençlerin gidi$atina bende uzuldum
anne babaniz siz okuyun diye gonderiyo okula :s

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.