Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kız mı?Erkek mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKız mı?Erkek mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 09:47
ben öğrenirdim ve öğrendim de bekleyemem ben öyle 9 ay teknoloji bu kadar ileriyken...
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:01
aman çatlayacağıma öğerenirim diyenlerdenim yine olsa yine öğrenirdim hazırlıklar isim falan zevkli oluyor
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:05
katılıyorum sanaWink
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:09
arkadaşlar ben hamileyken kesinlikle cinsiyetini öğrenmek sitemedim hem çevremdeki meraklı bekleyişi çok sinir oluyorudum hemde süpriz oldum istiyordum...herkes nasılsın  nasıl geçiyor diyeceğine cinsiyeti ne sorularından bıkmıştım artık nefret ediyordum ama dr.miz unuttu 5.ci ayda bana oğlun olacak dedi,inadıminat ya yine kimselere bişey demedim.....LOL    bu arada ilk zamanlar kız sanıyordum ama yanılmışım....LOL
allah oğluşuma ve tüm bebişlerimize uzun ömürler versin.....
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:11
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

arkadaşlar ben hamileyken kesinlikle cinsiyetini öğrenmek sitemedim hem çevremdeki meraklı bekleyişi çok sinir oluyorudum hemde süpriz oldum istiyordum...herkes nasılsın  nasıl geçiyor diyeceğine cinsiyeti ne sorularından bıkmıştım artık nefret ediyordum ama dr.miz unuttu 5.ci ayda bana oğlun olacak dedi,inadıminat ya yine kimselere bişey demedim.....LOL    bu arada ilk zamanlar kız sanıyordum ama yanılmışım....LOL
allah oğluşuma ve tüm bebişlerimize uzun ömürler versin.....
LOLLOL

amin canımm
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:45
ben dayanamam valla kızımda geç öğrendik zaten 5 buçuk aylıktı dr kız dedi nasıl anlıyosunuz demişimLOLoda bana ultrasonda ayrıntılı gösterdi ama haraket etsin diye karnımı sarstı döndüremedi bir kaç sarsıntıdan sonra yüzünü bir buruşturdu sinirlendi görünmeye değer bişeydi ve halada sinirli cadım Disapprove
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12436
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 16:03
Benim rüyalarıma sürekli oğlan giriyordu ve sağ tarafımda idi.Allah biliyor ya bende kendimi oğlan doğuracam diye telkin ettim.Eşim sen kız doğuracan dedi ve idaya bile girdi.Ve doktorum kız olduğunu söyleyince eşim yanımda değildi ve ben o anda tepkisiz kaldım.Değişik bir duyguya kapıldım,eşime telefonda söyledim,sanki o gülüşünün resmini beynimde canlandırdım.

Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması.Hepimizin çocuğunu allah bağışlasın.
Yukarı Dön
ozturk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:18
bu arada ben geçenlerde (3 ayklık iki haftalıkkken) rüyamda kurban kestirdim ama kurban etini beğenmedim.tabirlere baktım erkek çocuk demekmiş buna ne dersiniz?Stern%20SmileStern%20Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.