|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2017 Saat 12:57 |
Merhaba hocam
17 aylık kizimda 4 günlük ateşin ardından bugün vücutta bunlar çıktı yüz ve ensede çok kabarık karnında ve sırtında daha küçük. Atesli donemde hiç ilaç kullanmadim düşünmedim de ateşini. İsilik mi hocam yoksa başka birşey mi kaşınıyor ve çok huzursuz serin de tutuyorum https://photos.app.goo.gl/7jilVnu9uEklPtcF3 https://photos.app.goo.gl/LMoZxCfFEl2lqVym2 |
|
![]() |
|
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde gözleri şiş ve bogazini bastırınca hafif yuvarlak ele gelen şişlik var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri sicak ve Terlemek sonucu olusmus.
Bunlar, genellikle, sicak ortamlarda uyurken olusurlar.. Ilik (hatta; cocugu rahatsiz etmeyecek kadar soguga yakin) su ile yikayin, serin tutun, sakin "takke ve/veya corap" giydirmeyin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Hocam kusura bakmayın tekrar vaktinizi alıyorum ama dünden beri 4 defa soğuga yakın banyo yaptırdım gece hiç uyumadi sürekli ağladı kaşındi zaten terlemesin diye atletle yatirdim. Bugünde kızarıklıklar dahada yayıldı kol ve bacaklara ve ele geliyor dokunduğunda kızıl falan mı acaba hocam hastaneye götüreyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KIZIL= ATES + agizda pis koku + Dil ustunde cilek manzarasi + Bulanti ve Kusma olmasi sarttir. Lutfen eski mailleri okumadan sual sormayin,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|