Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kizariklik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKizariklik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zorannelik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 266
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kizariklik
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 20:18
Hocam merhaba. 9 aylık ikizlerimizde 1 haftadır bunun akıntısı ve öksürük var. Öksürük balgam li. Burun akıntısı bazen su gibi bazen yeşil ve koyu bazen sarı oluyor. Neden değişip duruyor anlamadık. Bir de hırıltılı nefes alıyorlar. 4 yaşındaki kızımızda da ara ara burun  akıntısı   oluyor ve 1 aydir burnu tikali. Aile hekimi aguementin balgam sökücü pulmicort ve ventolin verdi. Hiçbirini almadık tabii ki ama serum fizyolojik ballı limon sıcak buhar dışında yapılacak birşey var mi bir de burun akıntısının renginin ve kivaminin sürekli değişmesi neden olur onu sormak istedim. 

İkinci bir sorum da ikizlerden bir tanesinin yanağında resimdeki gibi bir kızarıklık var birkaç gündür ve pütürlü.

Düzenleyen Zorannelik - 31 Oca 2018 Saat 20:33
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 19:21
.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 20:36
1- O yanaginin ustune yatmis ve terlemis.. Hipokort krem, gunde:2x1, cok ince bir tabaka halinde surun..
2- Burun akintisinin renklerini daha kac defa anlatacagim????
Grip ilk basladiginda; "Su gibi" olur, sonra "Beyaz" ve en sonunda, "Sari-yesil" Bally kivaminda olup, iyilesirler..
LUTFEN soru sormadan once biraz okuyun.. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2018 Saat 14:02
Cevaplariniz için teşekkür ederim hocam. Laf uzamasin başınızı agritmayayim nasil olsa anlarsınız diye özetleyerek yazdım ancak anlamamissiniz. Bugün akıntısı önce şu gibi sonra sarı sonra yeşil olmuyor. 1 haftadır örnek veriyorum sabah sarı öğlen su gibi ikindi yeşil akşam sarı sabah su gibi vs gibi gün içinde değişik renk ve şekillerde çıkıyor demek istedim. İnşaallah bu sefer açıklayıcı olmuştur.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2018 Saat 19:22
Sumuk; burunda bekleyince, renk degisimine ugrar.   
Yukarı Dön
efebuğlem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efebuğlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2018 Saat 21:12
Merhaba İyi Günler ;

Forumda nasıl resim paylaştınız ben url'yi girerek deniyorum ama sonuç alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2018 Saat 11:54
Merhaba. Hizliresim sitesine yüklüyorum orada birkaç link var. Forum linki yazabilirsiniz kopyalayıp yapisitiryorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.