|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 12:32 |
Saygıdeğer hocam,oglum pazar akşamı ateşlendi ates 39 civarında olunca bir olcek dolven verdim ertesi gün vücudunda sinek ısırması gibi büyük birkaç nokta çıktı eşim doktora götürdü ve sıradan grip demiş işten döndüğümde ateş devam ediyordu kirmizi noktalar göğse küçük küçük yayilmisti hemen ozel doktora götürdüm ve bir şey yok demesine rağmen ısrarla kan testi ve strep-A istedim wbc:24 crp:100 ve strep:A (+)çıktı kizil mi dedigimde bir şey demediler sizden öğrendiğim kadarıyla hemen deposilin 6-3-3 istedim ama özel hastaneye verilmediği söylendi bunun üzerine devlet çocuk hastanesine gittim araya tanidik sokarak deposilinı zor yazdırdım ne acı ki koskoca hastanede de deposilin yoktu malesef yanında 14 tene de iğne yazdı en son gün deposilin vurulacak dedi neyse gecenin bir yarısı deposilini bir depoda buldum salı sabahı başka bir özelde rica minnet bacağından yapildi (popodan yaptirtamadim)
1)hocam pazartesi akşamı penos tan bir olcek verdim iğne salı sabahı yapıldı geç kaldım mi? Bu arada döküntüler bacağa kadar yayıldı 2)iki gundur çok kötü öksürüyor başka bir test yaptırayım mi? Kirmiziliklar gitti ama dil hala çilek gorunumunde.Oksurmesi kizilın sonucu mu? 3)doktor kesin penos a 10 gün devam edin dedi.Ne yapalim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deposilin 6-3-3 yapildiktan sonra, HICBIR CINS, Penisilin gerekmez.. Turk doktorlari, bu konuyu ASLA dogru ogrenemezler, zira kitap okuma aliskanliklari yoktur, sadece kendileri gibi CAHIL olan Prof. larin anlattiklari sacmaliklarla is yaparlar.. EGER, Kizil teshisi dogru ise, ignenin ertesi gunu, butun arazlar kaybolur.. EGER; dokuntu ve ates devam ediyorsa, baska bir hastalik var demektir, o zaman, govdesinin ve bogazinin resimlerini gonderin.. Gec kalmis sayilmazsiniz, onemli olan, 1 ay etkili koruma saglayan Deposilin 6-3-3'un yapilmis olmasidir. Zira, ayni mikrobu 1 aydan kisa surelerde, tekrar tekrar almasi ile ileri senelerde; Kalp Romatizmasi (=Akut Eklem Romatizmasi) veya Nefrit (=Akut Glomerulo Nefrit) gelisebilir. Bu sebeple, 10 gunluk tedaviler yeterli degillerdir, ama bunlari Turk doktorlara asla anlatamazsiniz. PenOs dahil, hicbir ilac gerekmez.. |
|
![]() |
|
elifd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam igneden sonra kizarikliklar,pas,koku,ateş gecti ama dilinin ucu hala cilek gorunumunde bademcikler temizlendi cocuk birden ayaga kalkti zaten wbc degeri 24 ve strep-A pozitif cikmisti ancak son iki gündür oksuruk başladı Normal grip tedavisi bal,limona basliyorum o halde
Deposilini yaptirdigim için pen-os 400 u hemen kesiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle. Gene de okumaya devam edin... Bu konu daha cok su kaldirir..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah size uzun ömür versin keşke sizin gibi insanlar Turkiyemizde değer görseydi,el ustunde tutulsaydi...Bütün sağlık sistemi değişirdi Yılmadan cevap verdiğiniz,o değerli vaktiniz için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|