|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2017 Saat 21:57 |
Hocam 5 sene önce kızım 4 yaşındayken bı hastalık geçirmişti kadama takılan bazı şeyler var acaba teşhis dogrumuydu tam olarak hatırladığım bir gece birden ateşlendi sabahta devam etti çorapları ni cikardigimda iki ayağının yanlarında ele gelmeyen sinek ısırığı tarzında kırmızı nokta doluydu ve dilinin üstünde karnında da vardı hemen doktora götürdüm hiç tahlil falan yapmadan kızıl dedi tabi ozamanlar sizi tanisaydim durum farklı olurdu neyse 10 tane iğne yazdı kullandık geçti bir sene sonra gene ayak yanları dili aynı oldu gene gittik bir gün sonra gelseydiniz iğne verirdim ama şimdi şurup yeterli olur dedi yani gene kizil olmuş bu iki kez oldu niye dedim olabilir dedi şimdi bu teşhis dogrumuydu merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya'da bir tek Turk doktorlari Kizil'in 2 defa olabilecegini zannederler!! Boyle palavraci doktorlari Zimbabwe'de bile bulamazsiniz. Muhtemelen, ikisi de Kizil degildi. Bir daha olursa, mutlaka Strep-A Testi yaptirin. Kizil oldugunda, SADECE Penisilin kullanilir ve ilk igneden 12 saat sonra cocuk tamamen iyilesir. Gecen senelerde Kizil ve Streptokoklarla ilgili pek cok sahtekarliklar yapildi. Yazdigim yazilar ile bir miktar onune gecebildik ama, hala Turk doktorlari, Kizil veya Streptokok tedavilerini bilmezler.. Boyle aptal-aptal 10 tane igne verirler.. Halbuki; 1 defa Deposilin 6-3-3 yaptirmak yeterlidir ve o 10 igneden daha iyi koruma saglar.. Ama ne yaparsiniz ki, orasi Turkiye!!! |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam şuan 9 yaşında ve bidaha olmadı olursa yaptırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|