Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım 16 aylık ve aşırı titiz :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım 16 aylık ve aşırı titiz :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım 16 aylık ve aşırı titiz :(
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2008 Saat 19:49
merhabalar özlem hanım belki sorunum biraz saçma ama merak ediyorum büyüyünce nasıl olacak diye. benim kızım 16 aylık ve çok düzenli temiz ve sürekli iş yapıyor çamaşır makinasının dolu olduğunu görünce açıp asmaya başlıyor bulaşık makinasını boşaltıyor bana veriyor birlikte yerleştiriyoruz evet bunlara ben teşvik ettim biraz ama çok abartıyor. açık bir çekmece görünce kapatıyor hemen yerde kıvrılmış halı kilim görsün düzeltiyor elleri hep temiz olsun istiyor mama sandalyesini siliyor sehpaları filan yerdeki çöpleri toplayıp çöpe atıyor aklınıza ne gelirse yani. şu an için normalmi bunlar
ayrıca kendi kendine yemek yiyor yani ona kaşık vermezsem kıyamet kopuyor yemiyor. biraz döküyor ve çok uzun sürüyor ben yedirmek istiyorum bu yüzden. alışması için iyi birşey aslında biliyorum ama kızım bize de kendisi yedirmek istiyor beraber masaya oturamıyoruz ağlıyor yedirmek için. biraz oyuna dönüştürdüm ben bunu eline kaşık veriyorum ve 2 tabağı önüne koyuyorum o bir tabaktan diğerine koyarken ben ona yediriorum yani yemekle oynuyor. yanlış mı yapmışım ?
evhammı yapmışım acaba bunlar sorun değilmi yoksa? birden değişiyor çocuklar ben de bocaladım büyüyor tabiki. yanımda bir büyük de olmadığı için anlayamıyorum normalmi değilim çok teşekkürler size biraz uzun yazdım kusura bakmayın
kolay gelsin
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 00:19
çocukların böyle hamarat oldukları bir dönem vardır ve ne yazık ki çok uzun sürmez. bu dönemin keyfini çıkarın. döke saça da olsa kendi yemesini teşvik edin arada siz de yemeğine destek olun.  her şey yolunda ve doğal seyrinde gidiyor siz de gayet sağlıklı davranıyorsunuz. elinize sağlık
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.