Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım çok ağlıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım çok ağlıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım çok ağlıyor
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2009 Saat 22:45
Özlem Hanım merhaba,
Kızım 26 aylık oldu artık. şimdiye kadar huysuzlukları oldu her çocuk gibi. ama artık dayanılmaz bir hal aldı, her şeye ama her şeye ağlıyor. bişeyi istiyor veriyoruz yine ağlıyor, ben yanındakini istiyordum diyor. babasına gitmek istiyor veriyorum ağlıyor, bana gelmek istediğini söylüyor. dışarı gidelim diye ağlıyor, götürüyorum bu kez kucağımda gezmek istiyor, indirince ağlıyor. bebek arabasını götürüyorum, yine kucak isteyip ağlıyor. her gördüğünü istiyor, almak mümkün mü? güzelce anltıyorum, her şey alınmaz birini seç diye, mutlaka her şey ağlamakla son buluyor. babası çok sakin biriydi bu ara o bile dayanamayıp, yeter kızım sus artık diye sesini yükseltmeye başladı. ben depresyon tedavisi görüyorum, bazen (utanarak söylüyorum) vuruyorum bile...neden böyle yapıyor anlamıyorum. bi yol gösterin lütfen...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 00:29
ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuuz? depresyon çocukları doğruda etkiler onlar da huzursuz, kaygılı ve çok hırççın olurlar. sizin depresyonunuz düzeldikçe kızınız da dah sakin olacaktır. sizin kaygılarınız, mutsuzluğunuz arttıkça o da yaşının getirdiğinden de dah huysuz olr
özlem
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 12:17
Aslında doğumdan beri var benim rahatsızlığım, hiç düzelemedim bunu biliyorum. 2 yılı geçti... Son üç aydır tedavi görmeye başladım. Size yazdıktan sonra annem ve babam geldi 3 hafta kadar kaldılar, kızımın huysuyluğu gitti Big smile onlar hiç durmadan oyun oynadıkları ve el üstünde tuttukları için daha sakin oldu Wink ben kızıma yetemiyorum artık. 4 yaşından itibaren kreşe vermek istiyorum ama daha 2 yıl var nerdeyse. hiç durmadan oynamak istiyor, 24 saat oynasak, dahasını isteyecek. çok akıllı ve kelime dağarcığı inanılmaz geniş, imalı ve şakalı cümleler kuruyor, hayret ediyoruz Tongue galiba bu yüzden biz ona yetemiyoruz diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım, daha verimli olabilmek için?

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 00:31
öncelikla oyun gruplarına haftada 2-3 gün 2-3 saatliğine götürebilirsiniz. uyum sağlarsa hergüne de çıkabilirsiniz. 3 yaş sonrasında tam gün kreşe bile vermeniz olanaklı olabilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.