Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MaRaL
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 15 May 2011 Saat 21:44 |
sebep belli biraz ,seni ozledigi için ama çozumunu bilmiyorum konu$san anlatsan surekli yanindayim kizim, falan desen elini tutmadan yada gulsenin dedigi gibi mi çikion evden heemen geliyorum deyipmi gidion i$e, nasil ayriliyorsunUZ ,?
|
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 8912
|
Gönderim Zamanı: 15 May 2011 Saat 22:28 |
Rüveyde, arkadaşımız biz annelerden fikir almak istemiş. Uzmanımıza isteseydi sorardı dimi ama...
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
Ronya
Üye
Puanlar: 139
|
Gönderim Zamanı: 15 May 2011 Saat 22:57 |
Gulsen, kaciyormus gibi cikmiyorum evden... ise gittigimi söyluyorum..
aksam calistigim gunler halalari ve annem bakiyor... annemle sorun yasamiyoruz, annemi cok seviyor..
halalari bakamiyor, kizim onlarin yanindayken huzursuz oluyor... bisey bilmedikleri icin kizim ac kaliyor..
MaraL,evet beni özlediginden yapiyor olabilir.. evde yanliz oldugumuzda hep elimi tutuyor.. hic yanimdan ayrilmiyor hep sarilip öpuyor..
Beria, evet zamanla alisiriz calisiyor olmama... ben sizlerin yorumu istedim.. sonucta uzman bilgili ama sizler birebir yasiyorsunuz bu durumlari..
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 15 May 2011 Saat 23:01 |
kiyamam kiz :( opsun o zaman birak :) nasil olsa doyar bigun, buyyuncede oyle bagli olsalar ke$ke
|
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 4966
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 00:51 |
benim oğlumda öyleydi zamanla düzeldi senin kıznda zamanla düzelir inşallah sadece sabırlı ol
Düzenleyen Ayşegül - 16 May 2011 Saat 00:52
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 702
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 01:06 |
Gamze Yazdı:
Rüveyde, arkadaşımız biz annelerden fikir almak istemiş. Uzmanımıza isteseydi sorardı dimi ama... |
arkadaşı 'biz annelere böyle bir soruyu neden sorduğu' konusunda eleştirdiğimi sanmıyorum, ben de gayet anne gibi cevap vermişim, sonra uzman olduğunu hatırlayıp oraya da pas atmışım...kendimi yanlış mı anlıyorum...
...
sen bana ne diye cephe aldın gamzem...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 8912
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 01:15 |
beria Yazdı:
Gamze Yazdı:
Rüveyde, arkadaşımız biz annelerden fikir almak istemiş. Uzmanımıza isteseydi sorardı dimi ama... |
arkadaşı 'biz annelere böyle bir soruyu neden sorduğu' konusunda eleştirdiğimi sanmıyorum, ben de gayet anne gibi cevap vermişim, sonra uzman olduğunu hatırlayıp oraya da pas atmışım...kendimi yanlış mı anlıyorum...
...
sen bana ne diye cephe aldın gamzem...
|
ben sana cephe filan almış değilim Rüveyde neden böyle düşündün anlamadım doğrusu  sadece arkadaşın sorduğu soruya bende cevap vermiştim "uzmanımız var bana mı düşmüş" lafına karşılık yazdım. Bize yani annelere sormuş ki bize düştü cevap vermesi o lafın orada olmamış Rüveydem kabul et yoksa seninle ne gibi bir derdim olabilir ki
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 702
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 01:33 |
ben yanlış kullandığımı düşünmüyorum gamze ya....kusura bakma...
bunu şöyle düşünebilirsin;
bir topluluktasın, ortalığa bir şey soruluyor, fikir beyan ediyorsun ama o alanın uzmanı da orda, şöyle-böyle deyip kestiriyorsun, işin erbabına ayıp değil midir...
aslında bilgin vardır fakat yanlış kullanmak seni cahil durumuna düşürmez mi, o hesap...
yoksa arkadaşın derdi hakkaten çok ızdırap verici anne olmak zor iş, insan destek arıyor, aramızdan bir kişi bile çıkıp bende öyle sorunlar yaşıyorum dese, teselli olur...
ben 5 yeğen büyütmüş, bir yaşında da oğlu olan biri olarak cevap veriyordum ki, birden yüzüm kızardı, benim lafım kendime, 'bana mı düşmüş' yerine 'bize mi kalmış' deyip hepimizi kapsardım öyle yapmadım... ben açık yazabilen biriyim ya laf sokmam kolay kolay... 
muhabbetle...
Düzenleyen beria - 16 May 2011 Saat 01:34
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |