Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kizim hic durmuyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukizim hic durmuyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 01:51
uzmanımızın sayfası ayrı canım o yüzden uzmana ayıp filan olmaz eğer ki arkadaş uzmanımızın sayfasına yazmış biz de orada fikir belirtmiş olsaydık o zaman yüzümüz kızarır ayıp ederdik. Dikkat edersen "Biz bize sorularımız" bölümünde açılan topic ve burada da herkesin hakkı var cevap vermeye, deneyimlerini paylaşmaya.. "Bana" ya da "Bize" farketmez söylediğin sözdeki anlam önemlidir ve zannedersem sadece ben ters anlamadım...

Laf sokmaya gelince bende açıkca söylerim lafımı  laf sokmama gerek kalmaz yaniWink

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 09:30
herkese merhaba benim kızızmla aynı durumlarımızda bana düşkün olduğunda elimde ne var ne yoksa bırakıp belli bir süre onunla ilgileniyorum ama heran kaçacakmış yada işim var gibi değil başlarda böyle yaptığında çok sinirleniyordum sonradan alıştım daha önemlisi anladım birde dışarıda parkta vakit geçirmek çok işe yarıyor havalar düzeldi artık hergün en az 3 saat falan dışardayız çalışıyormuşşun o yüzden sende iş çıkışı bir saatiniayırabilirsin
kolay gelsin sevgilerSmile
Yukarı Dön
Ronya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 139
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 09:51
Orjinalini yazan: febaa2 febaa2 Yazdı:

herkese merhaba benim kızızmla aynı durumlarımızda bana düşkün olduğunda elimde ne var ne yoksa bırakıp belli bir süre onunla ilgileniyorum ama heran kaçacakmış yada işim var gibi değil başlarda böyle yaptığında çok sinirleniyordum sonradan alıştım daha önemlisi anladım birde dışarıda parkta vakit geçirmek çok işe yarıyor havalar düzeldi artık hergün en az 3 saat falan dışardayız çalışıyormuşşun o yüzden sende iş çıkışı bir saatiniayırabilirsin
kolay gelsin sevgilerSmile

evet cok yorucu bir durum...
canim izinli oldugum gunler hep disardayiz.. birlikte oynuyoruz..Embarrassed
insallah zamanla duzelir
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 10:23
düzelir ronya düzelir, sıkma canını...
biz anneler aklımızda bir sürü iş var, yorgunluğumuz var, ama çocuk için sadece kendisi var...
onların akılları bizim kadar komplex çalışmıyor sadece akıllarındakini biliyorlar ve istediklerini alıncaya kadar da devam...LOLLOLLOL dünyanın merkezi onlar...
Allah bu dönemde yardımcın olsun çok yıpratıcı olur ama sonunda meyvesi tatlı olur... (inşeAllah...)

aslında 2 yaş, bazı şeyleri anlayabileceği yaş değil mi...
seni kullanıyor da olabilir, sadece ona ayırdığın zamanda tlf bile kapatarak, onun isteklerini gerçekleştirip, ardından birlikte yapabileceğiniz senin işlerinden de sıkıştırsanız  olmaz mı acaba...tüm bu sana düşkünlüğü sana olan ihtiyacı mı, yoksa seni kullanması mı ayırt etmek lazım...

her şeyden önemlisi, sen aklındaki işlerin altında ezilme, boşver, kızının tadını çıkar... bu günler daha gelmeyecek, kucağımda otur desen bile oturmayacak...

biz annelerin kaderi yorgunluk, ee cennet boşuna ayaklarımız altına serilmemiş, böyle hak ediliyor demekki....WinkWink
muhabbetle...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
Ronya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 139
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 11:09
canim ne guzel anlatmissin. söylediklerin cok dogru.
ronya'nin ki sirf kiskanclik, beni kullandigini dusunmuyorum... cok seviyor annesiniClown
insallah en kisa zamanda genc kiz olursaka falan bir yana, bu gunler birdaha geri gelmez.. tadini ccikartmak lazim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.