Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım uyurken horluyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım uyurken horluyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım uyurken horluyor
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 02:08
İyi günler hocam. Daha öncede konuştuk sizinle kızım grip olduğunda, yardımlarınız bizim için önemli.Sormak istediğim konu, 6 yaşındaki kızım 20 gündür falan burnunuda serum fizyolojikle her akşam temizlediğimiz halde, uyku haline geçinde burnundan hırıltılı soluyor soluyor en son ağzını açıp derin bir nefes çekiyor oda biraz hırıltılı ama sonra yine burnundan almaya başlıyor, burnundan almaya alışkın çünkü ama bu hırıltılı nefes alma ve sonra ağzını açıma sonra yine burun sabaha kadar devam ediyor.Yastığı yüksek zaten,Gün içinde burnunda tıkanıklık boğazında balgam durumu yok uyuma haline geçince oluyor.Resmen horluyor burnundan. 1- daha yeni kkb profuna gittik hafif bir geniz eti var ama küçük serum fiz. ile yıkayın küçülür demişti acaba omu büyüdü 2- reflüsü var acaba o tahriş etmiş olabilir mi solunum yollarını çünkü hep sessiz sessiz burnundan nefes alarak uyurdu 3- alerjisi var küfe ve viral enfeksiyonlarda atak yapan astımı, havalarda buralarda mevsim dışı ilerliyor bu yıl acaba alerjik bir durumdan mı korkuyorum tıkanacak diye sanki nefessiz kalıyor ağzını açıp derin çekiyor. Sizin görüşünüz nedir hocam ne yapmam gerekir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119503
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 18:15
Ne allerji, nede Reflu, sadece gecirilmis bir Grip var. Aksamlari bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin..
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 09:25
Hocam konuşmamızın ardından 15 gün geçti kızım hala uyku haline geçince hemen horlamaya ve rahat nefes alamamaya başlıyor.2-3 horlamalı nefesten sonra ağzını açıp boğuluyormuş gibi derin nefes çekiyor uyurken.Ama uyanıkken bir sorun yok. Akşamları yatarken serum fiz. ile burnunu temizliyorum,yastıgına cold mix damlatıyorum değişme olmadı.Bir kaç gün iliadinde denedim yine aynıydı.Ne önerirsiniz bir kkbye götürsem mi acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119503
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 21:00
Aranmayin. Giderseniz, ameliyat diyecekler..
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2014 Saat 01:35
Biliyorum haklısınız.Teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.