Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızım ve ben, nasılız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKızım ve ben, nasılız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızım ve ben, nasılız?
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2007 Saat 01:08
Merhaba Gamze Hanım,
Ben 23 Aralık 1982 tarih ve saat 17.00 civarlarında İstanbul'da doğmuşum.
Kızım ise 20 Aralık 2006 tarih ve 09.43'te İstanbul'da doğdu.
Kızımın ve benim yükselen burçlarımız, kızımın özellikleri ve ikimizin uyumu nasıl olacak sizce?
Yıldızlar ne fısıldıyor size?
Şimdiden teşekkür ederim  KizBebek
Yukarı Dön
hoşseda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 11:24
Merhaba Gamze Hanım,
Benden daha sonraki tarihlerde size soru yöneltenlerin mesajlarını cevaplamışsınız ama bana cevap yazmamışsınız? Aradan hatta en yeni gönderilenler arasından seçip cevaplıyorsunuz sanırım ama önce yazanlar arada kaynıyor ve eskide kalıyor.
Rica ediyorum bizi unutmayın Cry
Selamlar... 
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2007 Saat 10:59
Orjinalini yazan: hurrem hurrem Yazdı:

Merhaba Gamze Hanım,
Benden daha sonraki tarihlerde size soru yöneltenlerin mesajlarını cevaplamışsınız ama bana cevap yazmamışsınız? Aradan hatta en yeni gönderilenler arasından seçip cevaplıyorsunuz sanırım ama önce yazanlar arada kaynıyor ve eskide kalıyor.
Rica ediyorum bizi unutmayın Cry
Selamlar... 
Doğrusu haklısınız arada dalgınlıkla atlamış olmalıyım sizi. Ama astrolojiyle ilgilenen ve günlük yaşamımızdaki yansımalarının farkında olan biri olarak Merkür'ün geri gidişinin özellikle yazılı veya sözlü iletişimde böyle yanlış anlamalara, gecikme, erteleme ve sorunlara neden olabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu konuda sizi üzdüğüm için gerçekten ben de üzüldüm ve hemen telafi etmek istiyorum.Tongue Haritanızdan hak ve hukuk konularına önem verdiğiniz anlaşılıyor zaten. :)) Siz  Oğlak burcu, yükseleni İkizler, Ay burcu ise Koç olan bir kişisiniz. Oğlak burcu güvenilir, tedbirli, hedefleri olan ve onlara sabırla, adım adım ilerleyen bir insanı ifade eder. Dünyada kalıcı bir şeyler başarmak ve bu başarıların ona toplumda saygınlık ve güç kazandırmasını arzu eder. Organize, planlı, programlı, gerçekçi, pratik ve hırslıdır. Hayatta sabırla istediğiniz her noktaya gelebileceğiniz gözüküyor. Yeter ki karamsar tarafından bakmayın. Güneşiniz partner evinde yer almış. Ya kendiniz çok önemsenmek, merkeze oturtulmak istersiniz ya da partneriniz ( iş veya eş olarak, veya birebir yakın olduğumuz ilişkiler olarak düşünebilirsiniz ) sizin için merkezde olur ve ona tabi olmayı, onun isteklerini gözönünde bulundurmayı tercih edebilirsiniz. Kaldı ki, ilişkilerde beklentili olduğunuzu gösteren bir durum var. ( Neptün 7. ev ) Adeta ruh eşi gibi olduğunuz, sizi tamamlayan, bütünleyen bir eş istersiniz. Derin ve güçlü bir karakter olduğunuz anlaşılıyor. İlişkilerde sadakat ve emniyet duygusu, taahhütler ve sorumluluk sizin için çok önemli ve öncelikli. Sevgiyi de emek emek ürettiğiniz anlaşılıyor.  Pek kolay kendinizi, ya da duygularınızı açamayabilirsiniz. Önce güvenmeniz gerek. Gezegenleriniz tümü batı ufkunda yer almış. Yani sizin için sosyal trendler, toplumun neler düşündüğü vb önemli. Ancak Duygsal ihtiyacınız, sizden beklenilen yerine, kendi isteklerinizin peşinden gitmenizi söylüyor size. ( Ay burcunuz Koç ) Ayrımcılığa duyarlı, hemen tepki veren bir yapınız olabilir. Oğlak burcu olgun ve ciddir ancak Ay burcunuzun Koç olması sizi canlı, enerjik hatta ömür boyu genç hissettirecek bir özelliğiniz. Oğlak olmanın getirdiği sabrı Ay burcu Koç bir miktar sabırsızlık, kimseyi bekleyememe, iç huzursuzluğuna çekebilir. Arada dengeyi sağlamak gerekiyor. Ayrıca yükseleninizin İkizler olması da sizin öğrenmeye meraklı, neşeli, genç ruhlu yanınızı desteleyen bir özellik.Sürekli hareket halinde, çevresi geniş biri olabilirsiniz. Bağlanma ve özgür kalma yaşamınızın önemli bir ikilemi. Zeki ve mantıklısınız. Kızınıza gelince, o Yay burcunun özelliklerini oldukça yoğun bir şekilde kendisinde bulunduran bir çocuk. Güneşi, Ay'ı, Merkür'ü, Mars'ı, Jüpiter'i, Plüto'su hepsi birden Yay'da yer almış. Anlaşılacağı üzere, bir gezegen birikiminde dünyaya gelmiş, özel çocuklardan o da. Geleceğe yönelik projeler, toplum, grup ve organizasyonlar ( arkadaşlık dahil ) evinde bulunan bu yığılım, ileriye yönelik pek çok şey başarmaya yetkin olduğuna işaret ediyor. Zaten enerjisi çok yüksek ve yüksek idealleri var. Çok önemli şeyler başarabilir, yeter ki kendisine güvensin ve desteklensin. Çok iyi niyetli ve hemen etkilenmesi söz konusu olabilir. İçine girdiği ortamların elektriğini hemen alabilecek yapıda. Yaratcı tarafları güçlü. Çabuk bıkıp sıkılma, bir şeylere başlayıp devamını getirmede zorlanma yaşayabilir çünkü toprak elementi haritasında düşük vurguda. Seyahat etmek yeni yerler, yeni insanlar keşfetmekten hoşlanacak. Bir gruba ait olmak ve grupla brlikte hareket etmekten zevk alabilir. Arkadaşlarını zaman zaman aileden insanlarmış gibi görme eğiliminde. Derin duygulara ve duygusal güce sahip. Sezgileri güçlü. Kıskançlık, sahiplenme, ya hep ya hiç gibi yaklaşımlar sergileyebilir. Özellikle yakın ilişkilerde onay ve takdir ihtiyacı büyük. Zekasını ve becerilerini ön plana çıkaracak oyunlar ve hobiler onun için biçilmiş kaftan. Sevgi, uyum ve paylaşımı tanımlayan Venüs her ikinizin haritası karşılaştırıldığında kavuşum yapıyorlar. Bu güzel bir durum. Birbirinizle sevgi alışverişlerinde doyum yaşayacağınız açık. Birlikte mutlu ve keyifli bir yaşam sürmenizi diliyorum. Çok sevgiler.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 12 Kas 2007 Saat 11:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.