merhaba özlem hanım,
benim kızım 9 aylık oldu. her dediğini her istediğini bize yaptırıyor.

yapmazsak çığlık atıyor komşular merak içinde hasta mı oldu ne oldu diye merak edip geliyorlar. biz de çaresiz onun isteklerini yapmak durumunda kalıyoruz. bunun farkına

3 ay önce vardık. dr na götürdüğümüzde hiç susmadan yarım saat ağladı kendini muayene ettirmek istemedi. dr u da siz bunun her istediğini yapıyorsunuz ama bu sizi kullanmaya başlamış. dikkat edin ileride isteği olmayınca marketlerde kafasını yere vuran çocuklardan olur sıkıntı yaşarsınız diye uyardı.

biz de isteklerini fazla yapmamaya çalışıyoruz bu seferde etraftan ne oluyor diye kapımıza geliyorlar. babası daha kararlı bu konuda o yüzden bana daha da bağlandı ben ne yazık ki kıyamıyorum ve yapıyorum istediğini. bana daha küçükmüş gibi geliyor büyüdükçe eğitimini veririz gibi geliyor. sizce babasının yaptığı mı doğru ya da ikimizde yavaş yavaş yapmamaya mı çalışsak?

çünkü babasınn birden onun isteklelerini yapmaması onu daha da inatçı yapmaya başladı. anne yüreği kıyamıyorum ama sağlıklı psikolojik gelişimi de olsun istiyorum. sizce erken mi bu eğitim için?

şimdiden çok teşekkür ederim.