Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımın gelişimi normal mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKızımın gelişimi normal mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yüsra nur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızımın gelişimi normal mi?
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 14:06
Merhaba hocam.Kızım 15 aylık ve 8.160kg ve 75cm hala çok iştahsız yaşıtlarına göre çok mu geri sizce ?gittiğim hiç bidr ki düzenli gittiğimde oluyor ara başka dr de götürdüm vitamin gerek yok dediler ilginç .Ben dayanamadım arştırdım ve efavit die bir vitamin başladım. gastroentroloji ye gittim 3 aylık pediasure verdi onu kullanıyorum ama içtiği günde sadece toplamda 240 cc süt veya pediasure onun dışında denediğim hiç bir yemeği, yoğurt, tatlı aklınıza ne geliyosa yemiyo dili ile tadına bakıp bırakıyor.domatesi çok seviyo ama.pütürlü yemede sorun yok canı isterse yiyor.
sizce özel bi takip gerekirmi ve nasıl yeme alışkanlığı kazandırabilrim?
doğum kilosu.2200 ve 45 cm di 35 haftalık prematüre bir bebekti.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 03:10
9 aylik kiz kilosunda. Tabii bunun birazi da dusuk dogum kilosuna bagli. Bu yasta vitamin vererek kilo aldiramazsiniz, sart da degil. Versenizde olur ama bir mucize beklemeyin. Tipi boyle, degistirmeniz cok zor, sabir. Pediasure yerine sut verebilirseniz, daha hayirli.
Yukarı Dön
yüsra nur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2012 Saat 11:07
öncelikle bukadar sabır ve itina ile sorularımızı cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
verdiğiniz cevap çok aydınlatıcı ama ben çok üzülüyorum bu duruma sizce bunlara ek olarak neler yapabilirim?ve bir birkaç yıl sonra yakalarmı yaşıtlarını yoksa tedavi gerektiren bir durum mudur acaba ?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2012 Saat 19:00
Tipi boyle, degistirmeniz cok zor, sabir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.