|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 9101112> |
Yazar | |
toprakipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2009 Konum: kuzey batı Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() |
kızım 22 aylık yaklaşık 4 gündür seninle aynı şeyleri yaşıyor,ve seni çok iyi anlıyorum ifakat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toprakipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2009 Konum: kuzey batı Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() |
Taha suresi 27. ayet kekemelik çeken, konuşması zor olan kişiye 7 gün boyunca 21 defa Besmele-i Şerif ile başlanarak okunur ve ağzına üflenir. Arapçası Besmele-i Şerif ile aşağıda yazdığım gibidir. Vesselam
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي Okunuşu: Bismillâhirrahmânirrahim. Vehlul Ukdeten Min Lisâni bir rivayete göre hz.musa da konuşma güçlüğü çekermiş ve taha suresinde yabbim dilimden düğümü çöz işimi kolaylaştır diyor. bu ayetde dilimden düğümü çöz kısmı sanırım ben yapacağım bu arada bir sürü nazar duası okutmaya çalışıyorum kendim okuyorum bir yandan ben bu duayı okıycam 7 gün 21 kez yağmur ve ipek için derim canım . ![]() |
|
![]() |
|
_bilge_ ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2066 |
![]() |
canım dil ile ilgili bir çok sorun yaş ilerledikçe geçebiliyo
![]() bende ileri derece peltektim herkes dil yapısıyla ilgili geçmez demişti
![]() ama lise dönemimden bu yana her şey normal özellikle toplum içinde çok oluyordu hiç bir tedavi görmeden geçti
ama şimdi kızımda 1 yaşından beri cümle kurmasına rağmen bazı şeyler zor anlaşılıyo çünkü peltek
![]() ama ben umutluyum dediğim gibi toplum içinde bazı sorunlar toplum baskısıyla artasada bazıları sosyalleşme sonucu geçebiliyor
|
|
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
|
![]() |
|
_bilge_ ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2066 |
![]() |
bu arada yeniden geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun |
|
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7478 |
![]() |
zor gerçekten rabbim hiç bir anneyi ve babayı evladının sağlığı ile sınamasın
inşallah yakın zamanda güzel meleğin normale döner arkadaşım
|
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4133 |
![]() |
kızlar Allah yardımcınız olsun
![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
İnşallah düzelecek.buna yürekten inan ifakat.Dualarım güzel kızınla.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
ifakat seni çok iyi anlıyorum çok zor günler her söyleyemediği kekelediği cümlede yıkılıyordum zaman canım zaman hiç geçmeyecek kalacak sanıyorsun rabbim yarıdmcınız olsun şifa versin
![]() benim kızımınkisi korkudan diye düşünüyoruz bakıcımızın kızı ezgisuyun odasında ışığı birden kapatıp böhh deyince bizimkisi saatlerce ağladı ondan sonra da kekelemeye başlamıştı......
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 9101112> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|