Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın sinir i
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın sinir i

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 809
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın sinir i
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 18:14
özlem hanım merhabalar. kızım 7 aylık oldu.  kolik bi bebek ti.hiç durmadan aglıyodu saatlerce hemde.agrıdan oluyodu çogu. şimdilerde gaz sancısı agrısı felan olmuyo.huy edındı ve aglamaya devam edıyor. çok sınırlı,hemen sinirlenıyor ve çok sabırsız bı bebek.bişey istıyosa hemen kendını kasıp tıtrıyo heyecandan ve elde edemesse aglıyo.ılgılensenızde ılgılenmesenızde saatlerce çatlayana dek,ateşi çıkıp öksürükle bogulana dek aglıyo.ne yapsanız susmuyo.ne yapmam lazım. bi doktor aglayınca bırakın başka odaya gıdın.sizi görmeyınce susar dedı.ama nafıle. 3 gün denedım anı şeyı,o pes etmedı,hastanelık olduk 3 gece peş peşe.bu çocuk bu huydan nasıl vaz geçer.şımartmadım hiç.ama çok fena bi bebek. bi doktor a.a.x verdı.sakınleştırıcı.banamısın demıyo.ne uyuyo ne sersemlıyo.lütfen bi çare.7 aylık bebek böyle mı olur.40 günlukten berı böyle 
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2009 Saat 14:38
öncelikle bebeğinizi çok fena diye nitelemmeye gayret edin. çok yorulduğunuzu ve gerildiğinizi tahmin edebiliyorum ancak unutmayın ki çocukların gerginlği anne-babadan kaynağını alır. onu büyütürken siz veya eşiniz kaygılı, endişeli, gerign ise,ona bir şey olacağından endişeliyseniz ya da bir şeyleri yanlı9ş mı yapıyorum gibi kaygılarınız varsa ya da başka sıkıntılarınız varsa bebeğiiniz radar gibi bunları çeker ve tek bildiği yol olan ağlamayla ifade eder.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.