Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın yüksen burcu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın yüksen burcu ?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berilim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın yüksen burcu ?
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 20:25
Merhaba Gamze Hanım,
Benim kızım Beril 26 Ekim 2007 saat 8.25 de Ankarada doğdu.Kızımın yükselen burcu ve kişilik özelliğinden biraz bahsederseniz çok sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim 
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2008 Saat 15:38
Orjinalini yazan: berilim berilim Yazdı:

Merhaba Gamze Hanım,
Benim kızım Beril 26 Ekim 2007 saat 8.25 de Ankarada doğdu.Kızımın yükselen burcu ve kişilik özelliğinden biraz bahsederseniz çok sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim 


Merhabalar,

Kızınız su gruplarından bir Akrep burcu insanı. Yükselen burcu da Akrep olduğu için Akrep özellikleri bir hayli belirgin. Duygularını ve duygusal ihtiyçlarını tanımlayan Ay'ı ise Boğa'da. Duygusal, derin, sezgileri güçlü, araştırmacı ruhlu bir çocuğunuz var. Oldukça zeki ve meraklı, güçlü bir karakter. Hayatındaki herşeyi net ve belirgin görmek isteyebilir. Ara renkler, belirsizlikler ona göre değildir. Gerçeği öğrenene , kendi tatmin olana kadar bir şeyin peşini bırakmaz.Biraz dediğim dedik, buyurgan olma ihtimali var. Kendisine yapılan haksızlığı da iyiliği de unutmaz. Sahip olduğu duygusal yoğunluk ve güçlü karkter, ilerde kendisini tüm ilişkilerinde biraz zorlayabilecek bir özellik. Lüks ve kendisine keyif, konfor sağlayan şeylerden hoşlanabilir. Paylaşmayı seven bir çocuk ve finansal konularda şanslı gözüküyor. Hiç bir konuda çok fazla tutturmaması, kendi isteklerini dayatmaması, herkesi ve herşeyi kontrol altına almak için uğraşmaması, yeri geldiğinde hayata ve evrenin işleyişine güvenerek kendini bırakması gerekiyor. ( Kuzey Ay Düğümü Balık'ta ) Fazla mükemmelliyetçi, düzen takıntılı olabilir. Oysa şanslı olarak dünyaya gelmiş. Gereken adımları atmalı ve ondan sonra işi doğal akışa bırakarak "Nasıl olsa bir şekilde hallolur" diye düşünmeli, olumlu sonuçlara inanmalı.

İhtiyaçlarını karşılama şekli 5 duyuya yönelik olabilir. Yani acıktığında yemeli, sevdiğinde dokunmalı vb gibi. Sevgi dolu bir çocuk. Kavga gürültü ve patırtıdan hoşlanmaz. Canı sıkıldığında fazla yiyip içebilme ve savurganlık yapma ihtimali var. Kendisini bir şeylere sahip olduğunda mutlu hissedebilir.

Bu kadar güçlü bir yapıda olmasına karşın kendisini pek de ortaya koymak istememesi size şaşırtıcı gelebilir. Güneş'i konum itibariyle ön planda olmak, gözükmek istemeyen bir durumda. Gizli bir önemsenme ve farkedilme duygusuna sahiptir diyebiliriz. Eleştiriye karşı oldukça hassas olduğu görülüyor.

Dans, müzik, resimden hoşlanabilir. Zengin bir hayal gücü var. kendini bu tip konularda ifade etmesini desteklerseniz iyi olur. Yaratıcı yönleri yüksek.

Yavrunuzu güle güle büyütmeniz ve iyi günlerini görmeniz dileğiyle. Sevgiler

Düzenleyen Gamze Özşahin - 18 Tem 2008 Saat 16:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.