Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızmın gergin halleri+tuvalet eğitimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızmın gergin halleri+tuvalet eğitimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Konu: kızmın gergin halleri+tuvalet eğitimi
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2010 Saat 14:48
iyi günler özlem hanım bir kaç gündür kızımla acayip sinir stres sıkımtısı yaşıyoruz kızım 31 aylık çok sakin bir çocuktu 1 haftaya kadar.hemen herşeye ağlıyruz bazen sinirini yenemeyip bize vuruyor ve iki gündürde saçımı çekip duruyor kızımda ilk olarak böyle davranışlar gördüm ne yapmalıyım normalmi bunlar bide biz tuvalete yeni alıştık onunda etkisi varmı birde özlem hanım kızım geceleri acayip bir lekilde diş gıcırdatıyor arada sırada tırnak kemiriyor  dr götürdük parazit veya pisikolojik olabilir dedi parazit çıkmadı acaba kızımın sorunu psikolojikmi ne olur yardım edin nasıl davranmalıyımCry

Düzenleyen nil2007 - 06 Tem 2010 Saat 14:52
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2010 Saat 15:57
Orjinalini yazan: nil2007 nil2007 Yazdı:

iyi günler özlem hanım bir kaç gündür kızımla acayip sinir stres sıkımtısı yaşıyoruz kızım 31 aylık çok sakin bir çocuktu 1 haftaya kadar.hemen herşeye ağlıyruz bazen sinirini yenemeyip bize vuruyor ve iki gündürde saçımı çekip duruyor kızımda ilk olarak böyle davranışlar gördüm ne yapmalıyım normalmi bunlar bide biz tuvalete yeni alıştık onunda etkisi varmı birde özlem hanım kızım geceleri acayip bir lekilde diş gıcırdatıyor arada sırada tırnak kemiriyor  dr götürdük parazit veya pisikolojik olabilir dedi parazit çıkmadı acaba kızımın sorunu psikolojikmi ne olur yardım edin nasıl davranmalıyımCry
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 13:57
tuvalat konusunu halledebildiniz mi? onu hallettikten kısa bir süre sonra sakinleşebilir. ancak eğer hallolmadıysa bu konuda ısrarcı olmayın. kızınız biraz gerilmiş, tırnak yeme, diş gıcırdatma gergin olduğunu gösterir . bu nedenkle gerekiyorsa tuvalet konusu biraz ertelenebilir 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.