|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 11:34 |
Hocam 04.02.2011 dogumlu oglum.krese gidiyor.okuldan asi formu yollamislar.oglumun buyun
aasilari tam.kkk ilk doZunu 07.02.2012 tarihinde yaptirdik.simdi ikinci doz ici n saglik ocahindan geldiler okula.bende sizin yazinizi okudum ilk doz uzerinden 5 yil gecmesi gerekir yazmissimiz o yuzden yaptirmadim. hemsireler bi zarari yok yaptirmanizin zaten rapel hatirlatma dozu dedi.1.sonifta tekrar olacak dedi.siz dusunun dedi isterseniz yaptirabilirsinzi sedi.hocam yardim edin lutfen yaptirmam gerekirmi hatirlatma dozu da ne demek bebekken olan doz hala korumuyormu oglumu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isin dogrusu; Ilk doz KKK asisinin, 1 yasindan sonra yapilmasi ve hatirlatma dozunun, 5 sene sonra yapilmasidir. Ama, bizim, bu sacma-sapan Saglik sistemi, aklina estikce KKK asisi yapacaga benziyor..... Bir kere; KKK asisinin; Suriyelilerle ne ALAKASI VAR!!!
Yapacaksan, sinir kapilarinda, iltica edenlere yap!! Ama, is bilmeyen cavuslar, doner................ Kreste yaparlar, 1. sinifta bir daha yaparlar, 5. sinifta bir daha yaparlar... Ne yaptiklari asilari kayit etmek var, ne asi yapilanlara asi karti vermek var, bir salla-patilik gidiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|