|
kolesterol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 09:13 |
31.10 2023 tarihi
kolesterol 300 HDLl 52 LDL direk hesaplamalı 233 glukoz 84 trigliserid 77 26.04.2023 kolesterol 272 HDL52 LDL direk hesaplamalı 194 glukoz 95 trigliserid 128 iki tahlil sonucumu tarihleri ile gönderiyorum,daha önce sorduğumda kolestrol yüksekliğim için yürüyüş tavsiye etmiştiniz yaptım fakat azalacağına daha da yükselmiş ,alakalı olabieceğini düşündüğüm bazı değerler düşmüş yada yükselmiş . başka bir öneriniz var mı?dahiliye mi kardioloji mi daha iyi olur tekrar batırsam .... yaş 47 1.65 cm 62 kiloyum ,kadın . cevap için şimdiden tşk ederim hocam ...
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi fark edip, ilave yapmak istedim ,iki tahlil süresi arasında kurban bayramı geçti, haliyle biraz et yendi ,onunda etkisi olabilir mi ?
kilom da 65 e yakın idi 3 kilo da verdim ,hareket akşam 7 den sonra hiç birşey yemedim son 1.5 ayda . koltum altımdada fibrokistik dedikleri iyi huylu yağ bezesi vardı sert nohut büyüklüğünde . Bu ara O kaybolmuş kolesterol ile lakalısı var mı ? Bu kolesterol düşeceğine niye yükseldi, Onu anlamadım hocam ?.....
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi bir Dahiliye doktoruna danisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|