Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Konularla Hiç Alakası Olmayan Muhabbetler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKonularla Hiç Alakası Olmayan Muhabbetler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Konu: Konularla Hiç Alakası Olmayan Muhabbetler...
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 01:35
Selam arkadaşlar.
Ben bu siteyi çok ama çok seviyorum. Forum sayfalarını da çok seviyorum. Ancak çok sevdiğim sitemin forumunda yapılan paylaşımlarda, sürekli ana konudan uzaklaşılarak muhabbetlere girilmesinden çok rahatsız oluyorum. Sürekli konu dışı yazıları okumak inanın çok sıkıcı. Mesela biri birşey sormuş verilen cevaplara bakmak ya da cevap vermek için topiğe giriyorum aradaki muhabbetler almış yürümüş saçma haller almış. Araya girip cevap vereyim diyorum ama muhabbetleri keserim diye çekiniyorum bazen o kadar... Ama o muhabbetin konu ile hiç ama hiç alakası yok. Ayrıca konulara verilen konu ile alakalı cevaplarla muhabbetleri ayırmak da çok zor...Bu nedenle de cevaplara da ulaşmam sağlıklı olamıyor. Üstelik de o muhabbetin tamamını okumak durumunda kalmak da cabası. Ben miyim acaba sadece bu konudan rahatsız olan diyorum ama tesadüfen bu konuda konuştuğum birkaç arkadaşım bu konuda benimle aynı şeyi düşündüğü halde dile getirmedi. Ne zamandır yazayım diyordum, demek ki o gün bugünmüş.
Bu konuya bir çözüm bulunursa çok ama çok sevinirim. Gerçekten zamanımız çok değerli ve okumak için harika yazılar var sitemizde. O muhabbetleri okumak yerine farklı yazılar okumak daha güzel diye düşünüyorum. Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlar da fikirlerini belirtirlerse çok memnun olurum...
Sevgilerimle...

Düzenleyen duygu07 - 11 Kas 2010 Saat 01:42
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 01:38
Duygucum sana katılıyorum. Evet güzel zaman geçirmek eğlenceli ama merak ettiğimiz bilgiye ulaşmak için bazen çok çaba harcamamız gerekiyor. Hele benim gibi forumdan bir müddet uzak kalmış arkadaşlar için daha zor oluyor. Herşeyi okumak imkansızlaşıyorConfused
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 09:18

katılıyorumSmile

Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 09:47

bende katılıyorum dün bir konuda o kadar sıkıldımki bi daha girip bişey yazmak istemedim

ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 10:29
geyik varsa o kısmı okumayabilirsiniz sonuçta bir cevapta geyik var mı yok mu görüntüsünden dahi  anlaşılabilir..okunmaz geçilir, kasmaya gerek yok... bu sitede bulunmanın amacından bazılarıda, bir çokları için geyik yapmak, kafa dağıtmak, belki de gerekli gereksiz konuşmak olabilir.... sürekli ciddi ciddi şeyler yazılıp çizilmez ki...
ayrıca bu site canlansın artık denildiğinde geyikle canlandı, ardından bilgilendirici güzel şeyler de paylaşılmaya başlandı...
bana göre sohbet muhabbet her konu içinde olabilir, her canı konuşmak isteyen online sohbete gidecek diye bir kural yok..
 ayrıca bunları kimsenin düşüncesine cevaben yazmadım onuda belirtmek isterim... 
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:02
Orjinalini yazan: pinar35 pinar35 Yazdı:

bende katılıyorum dün bir konuda o kadar sıkıldımki bi daha girip bişey yazmak istemedim

pınarcım dünkü okumaktan sıkıldığın topic hangisi ..hemen temizleyelim canım ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:08
ben hilale katılıyorum. evet muhabbeti abartıp geyik yapanlardan biride benim. ama bunu gidipte Kadir beyin topiğinde yapmıyorum(örnek anlamında). mesela yemek bölümüne bi tarif eklendiğinde 'ya arkadaşım canım çekti benide çağır ' diye bi muhabbet gelişiyo. eee ne yani yazmayalımmı şimdi. sadece eline sağlık deyip çıkalımmı. peki paylaşım bunun neresinde. düşüncemi fikrimi bi bölümde içine birazda espiri katıp yazıyosam(ki uygun bölümlerde) bence bunda bi sakınca yok. herhangi bi topicte vermem gereken bi cevap olduğunda  hadi online gidelim diyemem.herkez kendi fikrini beyan etmiş eminim mod arkadaşlar gerekli gördüğü yerlerde düzeltme yapacaklardır. tamamen kendi fikrimdir lütfen kimse kendisine karşı yazıldığını düşünüp üzerine alınmasın. fikir beyanında bulunuyorum topiği açan arkadaş gibi.LOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:10
okumadan gecılmıyor malesef yanı okumadan gecıyorsun ama okadar cok sayfa kaplıyorkı hepsıne tek tek bakıyorsun. alıntılı olmayanlara bakıyorsun ama cıddı zaman harcıyorsun. bişey yazacak oluyorsun sohbetı boluyormusun gibi olacak dıye yazmıyorsun yazsan zaten arada kaynıyor gıdıyor. bır suru sohbet konuları var ısteyen orada sohbet edebılır bence. bu sadece bır elestırı katılmayan arkadaslar vardır onlarada saygı duyuyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.