Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Konularla Hiç Alakası Olmayan Muhabbetler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKonularla Hiç Alakası Olmayan Muhabbetler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:16

tübaycım bende tam senin yazdığını yazacaktım .. mesela şimdi pınar arkadaşımız bana yazdı rahatsız olduğu topiği.. gereği yapılacaktır emin olun .. LOL

ucu açık mesaj yazmaktansa rahatsız olduğunuz topicleri bize bildirin .gerçekten önemli bir konunun içinde sohbet başlamışsa müdahale edelim .. yada uyaralım .. sonuçta hepimiz bu forumun güzelliği için burdayız ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:47
Orjinalini yazan: nurdan nurdan Yazdı:

geyik varsa o kısmı okumayabilirsiniz sonuçta bir cevapta geyik var mı yok mu görüntüsünden dahi  anlaşılabilir..okunmaz geçilir, kasmaya gerek yok... bu sitede bulunmanın amacından bazılarıda, bir çokları için geyik yapmak, kafa dağıtmak, belki de gerekli gereksiz konuşmak olabilir.... sürekli ciddi ciddi şeyler yazılıp çizilmez ki...
ayrıca bu site canlansın artık denildiğinde geyikle canlandı, ardından bilgilendirici güzel şeyler de paylaşılmaya başlandı...
bana göre sohbet muhabbet her konu içinde olabilir, her canı konuşmak isteyen online sohbete gidecek diye bir kural yok..
 ayrıca bunları kimsenin düşüncesine cevaben yazmadım onuda belirtmek isterim... 
Canım o kısmı okumadan geyik olup olmadığını nasıl anlarız ki mecburuz okumaya.
Site zaten canlı bence... Bunlar için online sohbet var. Sağol fikrin için yine de ama çözüm bu değil.

Bundan sonra yazarım hangi topiklerde olduğunu. O zaman anlatmak istediğimi anlatabilirim aslında zaten net olarak anlaşılan birşey söylediğimi düşünüyorum ama örnekse hepsinden veririm. Bu konu başlığı da o zaman bunu için kullanılsın.
Ama lütfen kimse alınmasın. Özel şahsi değil. Açıklama da yapmanıza gerek yok ben gördüklerimi yazacağım. Wink Link vereceğim müsait zamanlarımda.Smile
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 11:47
Merhaba herkese,

Öncelikle bu konu önemli sahiden de... Forum sayfaları tabii ki sizlerin paylaşımı ve sohbet etmesi hedefini içeriyor ama hangi başlıklarda eğlence amaçlı sohbet edileceği nerelerde ise bilgi paylaşımında bulunacağı aslında belli... Bilgi verme veya alma amacıyla açılmış başlıkların altında üyelerimiz bazen sadece kendilerini ve belki bir iki arkadaşlarını daha ilgilendiren bir muhabbete dalıp gidiyorlar. Evet forumun renklerinden biri de budur, kabul ediyorum. Ama bu aynı zamanda forumu okuyan yüz binden fazla insanın işini ciddi şekilde zorlaştırıyor. Başlık okunmaz bir hale geliyor, konu darmadağın oluyor. Yani bu konu aslında forumun düzgün işlemesi açısından çok önemli...

Daha önce şehirlere açtığımız başlıklarda bu problemi çok yaşadık ve en sonunda her şehre bir de sohbet sayfası açtık. Ama hala şehir sayfalarında sohbetler devam ediyor. Aynı şekilde bir çok sayfada, atıyorum anne sütüyle ilgili bir sayfada iki annenin bugün ne yemek pişireceklerinin muhabettine vs tanık olabiliyoruz ve bazen bu sayfalar dolusu olabiliyor. Düşünün ki arama motorundan ilgilendiğiniz konu ile ilgili arama yaptınız ve bu siteye geldiniz, konunun başlığı ilginizi çekti ve okumaya başladınız, ve konu bir yerden sonra saçma sapan yerlere doğru uzadı gitti. Sayfayı kapatırsınız ve bir daha da girmezsiniz buraya...

Sohbet sayfalarında, üyelerle ilgili kişisel açılmış sayfalarda, eğlence ve oyun sayfaları gibi sayfalarda zaten istediğiniz gibi sohbet edebilir, geyik yapabilir, konuyu dağıtabilirsiniz. Ama diğer sayfalarda hassasiyet göstermenizi ben de rica ediyorum...

Moderatörlerimiz zaten bir çok seferler amacından sapmış topikleri temizlediler. Bundan sonra da bu şekilde olan topikler olduğunda gereken temizliği yapacaklardır.

Selamlar, sevgiler...
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 14:54
Her topigin basinda oranin görevli modu var, rahatsiz oldugunuz konuda o topigin sorumlusu mod arkadasa mesaj atarsiniz rahatsizliginizi belirtirseniz seve seve yardimci oluruz arkadas sizlereSmileBazen gözümüzden kacmis olabiliyor, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz silmek ve toparlamak icin.Bundan sonrada yardim etmeye sonuna kadar devamThumbs Upiyi paylasimlar hepimizeSmile
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 17:30
ben ben forumun busunu seviyorum herkesin kendini düşüncesini seviyeli bir şekilde anlatabimesini ve karşılık olarak kimsenin arkadan laf etmeden yine özgürce fikir beyan edebilmesini.

bencede bazen konularda kısa geyikler oluyor sevimli duruyor Embarrassed bazende uzun geyiklere denk geliyorum bende sıkılıyorum ve asıl konuyu kavrayamadan kapatıyorum topiği.UnhappyCry
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2355
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 18:46
öncelikle şunu belirtmek isterim cevap yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım dayanamadım sonra yazayım dedim....LOLLOL.......bu sorunun temel nedeni burada yer alan kişilerin birbirine sıkı bağlılığı...Clap.....sevecenliği...Clap......iki kişi bir topikte karşılaşınca........konu bu nedenle hemen değişip tatlı sohbete bırakıyor yerini...Star....bu tarz forumlarda gayet normal bir durum...Smile......fakat unutmayalım ki...Confused......dışarıdan arama motoru ile siteye bilgi almak için giren kişiler......bu topiklerde sohbet gördükleri zaman eminimki okumadan topikten çıkıyorlardır....Sleepy...ama şuda gerçek ki bu topiklerdeki sıcak sohbetleri okuyup üye olanlarda vardır.....Clap..........yani iki ucuda açık bir konu....Wink.....iki tarafta haklı bence...Clap........biraz daha dikkat ve özenle halka açık topiklerde bu tarz sohbetlere girilmezse sorun kendiliğinden çözülür.en azından ben buna inanıyorum.........hepinizi seviyorum ve paylaşımlarınızı çok dikkatli takip ediyorum...Smile.....sohbet bölümlerinde bol bol geyikler...Smile.....bilgi aktarımının olduğu topiklerde de bol bol paylaşımlar diliyorum herkeseSmile
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 21:25
çok fazla dahil olmak istemediğim bir konu ama burda hiççö bir arkadaşın hakkını yememek adına fkrimi söylemek istiyorum
evet moderatörlerimzin hepsi çok güzel çalışıyorlar . temizlerler silerler eyvalah ama
silinecek şeyleri neden yazıyoruz arkadaşlar. hem onlara yardımcı olmak adına hemde konualrın dağılmaması adına birde yazdıklarımızın önemsenmesi adına bende forumlardaki geyik muhabbetine karşıyım.
hepimiz konuşmak ve paylaşım için burdayız madem . yeirnde gerektiği kadar konuşurum kimseninde silmesini istemem
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 22:49
nedir bu allah aşkına beğenmeyen o topiği okumasın o zaman
ne gereksizse zaten modlar siliyor
örnek ben dün akşam bir topik açtım eğer soru yaratırsa silin dedim yorumlar yapılmış sabaha kadar ama şimdi bir açtım topik yok olumsuz bulunmuş silinmiş
yani herşey istediğimiz gibi gidecek diye bir durum yok
ben belli kurallar çerçevesinde hertürlü paylaşımın yapılması taraftarıyım
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.