Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - !KORKUYORUM!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu!KORKUYORUM!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 452
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:15
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Orjinalini yazan: öznur35 öznur35 Yazdı:

canım allah hayırlı doğum nasip etsin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.Epidural doğumdam bilgim yok ama ben normal doğum yaptım korkmadımda korkmanada gerek yok bence ilkini doğurmuşsın çatır çatırLOLLOLLOLLOL  bunumu doğuramayacaksın bence başka yöntem arama kendini hazırla hiç korkmazsın ben öyle allah yardımcın olsun

ne gülüyon kız sen çatır çatır doğurmadın mı

Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:20
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

22 günmü kalman gerekiyoduuShockedShocked
yanlıs yazmısım 2 gun TongueTongue
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:22
Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

Bénde korkuyorum...acaba sezeryan mı yapsam..normal doğum mu..??sezeryan daha kolayıma geliyor..uyutuluosun..ama sanki bi daha hiç kalkamayacakmışım gibi geliyorr..CryCry
anlayacağınız bende korkuyoruumm kızlaarrr :( Cry

canım yaa hiç korkma walla baştan böyle korkarsanız sonlarda nasıl olcaksınız ben korkuyu hiç getirmedim aklıma hem daha önce yaşamadığım bişey için niy korkayım diyordum korkuyormusun diye soranlara sonuçta hiç başına gelmemiş nasıl bişey olduğunu bilmiyosun ama yinede korkuyu at kafandan derim.
  oznur35 çok tesekkür ederim nasihatlerin içinn ;) çok sağollWink

bence de sakın korkarak gitmeyin doguma. sezeryani da kurtulusmus gibi dusunmeyin ben normal olsun cok isterdim dogumdan o kadar sancıdan sonra bebegimi kucagıma almak ama sezeryanda nerdeyse en son sen goruyorsun....

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:32

canım allah hayırlı doğum nasip etsin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.Epidural doğumdam bilgim yok ama ben normal doğum yaptım korkmadımda korkmanada gerek yok bence ilkini doğurmuşsın çatır çatırLOLLOLLOLLOL  bunumu doğuramayacaksın bence başka yöntem arama kendini hazırla hiç korkmazsın ben öyle allah yardımcın olsun

ne gülüyon kız sen çatır çatır doğurmadın mı
ben sezeryanla doğurduğumdan baygındım,bi çatırdı oldu isede duyamadımLOL
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:18

Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyomLOLBen korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodumLOLhep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedimLOLzaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedimBig%20smilebide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktuCry
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptımBig%20smilebende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdırConfusedama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuşAngryAllahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım  yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryanConfusedsana tavsiyem normalin eline su bile dökemez LOLçabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıvaksın
ana şöyle yukarı baktımda ne çok yazmışımLOLLOLbak sırf doğum yapacaklar korkması diyeLOLLOLLOLLOLvallahi korkmayın arkadaşlar ..çiçekler şimdiden bendenKizBebekKizBebek
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:27
Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyomLOLBen korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodumLOLhep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedimLOLzaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedimBig%20smilebide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktuCry
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptımBig%20smilebende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdırConfusedama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuşAngryAllahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım  yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryanConfusedsana tavsiyem normalin eline su bile dökemez LOLçabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıcaksın
ana şöyle yukarı baktımda ne çok yazmışımLOLLOLbak sırf doğum yapacaklar korkması diyeLOLLOLLOLLOLvallahi korkmayın arkadaşlar ..çiçekler şimdiden bendenKizBebekKizBebek

Bakalım allah'tan hayırlısı..!!! Sağ salim alırım inş. kucağıma bebeğimi..2 aylık daha ooff 7 ay vaaaaarr...!!!!!!!! Sezeryanda neler oluyor tam olarak..siz neler hissettiniz..bana burda mesaj olarak yada özel mesajla yazablirmisiniz..?? yaa bide beni cahil görmeyinLOLLOLLOLheycanlı olduüumdan böleyim..bide tecrübeli annelerin ağzından okumak isterim..normalde de bilgisayarada hep araştırıyorum zaten... ;) LOLBig%20smileLOLBig%20smile
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:31
Ben hiç korkmadım ama drum ilk doğumdan bahsettiğinde biraz heyecan yaptım sanırsam dr hissettiLOL''ne o korktunmu'' dediLOLBende ''korkuyom ne yapcaz şimdi''diye takıldım,dr ''valla bu bebek burdan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle''dediLOLgeri dönüşün yokBig%20smile
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:34

Ben hiç korkmadım ama drum ilk doğumdan bahsettiğinde biraz heyecan yaptım sanırsam dr hissettiLOL''ne o korktunmu'' dediLOLBende ''korkuyom ne yapcaz şimdi''diye takıldım,dr ''valla bu bebek burdan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle''dediLOLgeri dönüşün yokBig%20smile
ssenin durumda hem komik,hem zormuş be canım..LOL
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.