Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
öznur35
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 452
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:15 |
emine Yazdı:
 |
ne gülüyon kız sen çatır çatır doğurmadın mı
|
|
 |
snyozt
Katılımcı Üye
Puanlar: 214
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:20 |
|
 |
snyozt
Katılımcı Üye
Puanlar: 214
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:22 |
_alev_ Yazdı:
öznur35 Yazdı:
canım yaa hiç korkma walla baştan böyle korkarsanız sonlarda nasıl olcaksınız ben korkuyu hiç getirmedim aklıma hem daha önce yaşamadığım bişey için niy korkayım diyordum korkuyormusun diye soranlara sonuçta hiç başına gelmemiş nasıl bişey olduğunu bilmiyosun ama yinede korkuyu at kafandan derim. | oznur35 çok tesekkür ederim nasihatlerin içinn ;) çok sağoll |
bence de sakın korkarak gitmeyin doguma. sezeryani da kurtulusmus gibi dusunmeyin ben normal olsun cok isterdim dogumdan o kadar sancıdan sonra bebegimi kucagıma almak ama sezeryanda nerdeyse en son sen goruyorsun....
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 16:32 |
öznur35 Yazdı:
emine Yazdı:
 |
ne gülüyon kız sen çatır çatır doğurmadın mı |
ben sezeryanla doğurduğumdan baygındım,bi çatırdı oldu isede duyamadım
|
 |
zeyno18
Altın Üye
Sebebi Hayatım Canım Kızım
Puanlar: 3187
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:18 |
emine Yazdı:
Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyom  Ben korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodum  hep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedim  zaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedim  bide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktu  |
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptım  bende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdır  ama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuş  Allahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan  sana tavsiyem normalin eline su bile dökemez  çabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıvaksın
|
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
|
 |
_alev_
Katılımcı Üye
Puanlar: 616
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:27 |
zeyno18 Yazdı:
emine Yazdı:
Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyom  Ben korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodum  hep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedim  zaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedim  bide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktu  |
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptım  bende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdır  ama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuş  Allahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan  sana tavsiyem normalin eline su bile dökemez  çabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıcaksın
|
|
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:31 |
Ben hiç korkmadım ama drum ilk doğumdan bahsettiğinde biraz heyecan yaptım sanırsam dr hissetti  ''ne o korktunmu'' dedi  Bende ''korkuyom ne yapcaz şimdi''diye takıldım,dr ''valla bu bebek burdan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle''dedi  geri dönüşün yok
|
 |
_alev_
Katılımcı Üye
Puanlar: 616
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 21:34 |
|
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
|
 |