Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:28
Arkadaşlar Merhaba

Ben 2007 ekim doğumlu oğlumu,eylül ayında kreşe başlaması için özel bir kolejin anaokuluna kaydını yaptırdım.Erken kayıt avantajından dolayı mayıs ayında kaydını yaptırmıştım,Bahsettiğim yer yürüme mesafesinde değil servisle gidip gelmesi gerekiyor ve de tam gün yani 08.30-16.00 saatleri arasında,bundan 20 gün önce de bizim oturduğumuz evin sokağının başında bir dersane vardı altkatına anaokulu açıyor,şuanda hala tadilatta,gidip gördüm çok şirin ve özenerek yapılıyor,sonuçta tek katlı küçük bi yer ama tuvaletinden sınıflarına,oyuncaklarına herşey çok güzeldi,hem de benim asıl istediğim yarım gün seçeneği de var,şimdi ben kara kara düşünüyorum,acaba kolejin anaokuluna gidip kaydımı aldırıp bu bizim sokaktaki anaokuluna versem mi?henüz 3 yaşında olduğu için kolejin olanaklarından zaten çok yararlanamayacak ve tam gün ona çok uzun gelecek diye düşünüyorum,sizce ben ne yapmalıyım?ayrıca da kolej paramı iade eder mi ne sebep göstermem lazım?Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Ayrıca oğluma babaannesi bakıyor,üstkatımızda oturuyor,çağırdıklarında ya da okul çıkışında mahalledeki anaokuluna gidip gelmesi çok kolay,tabi ayrıca benim de işyerime çok yakın,

Düzenleyen bilgeakgun - 31 Ağu 2010 Saat 14:36
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:38
Canım bende kasım 2007 doğumlu oğlumu bugün kreşe verdim
artık kuzularımız okullu oluyor zaman nasıl geçiyor yaa

Bilgecim bu anaokulunun yeni açıldığını söylüyorsun herşe fiziki şartlar değil arkadaşım
eğitimcileri nasıl. yemek listesi nasıl, ayrıca yavrunun nasıl eğitim alacağı ne tür branşlar olduğuda önemli, ben senin yerinde olsam bildiğim yerden şaşmazdım. eğer gerçekten güzel biryerse gelecek yıl için düşünürsün olmazsa
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:42
Hülyacım bu anaokulunun sahipleri de eğitimci olduğundan çok titiz olduklarını hissettirdiler bana,yemek listeleri de iyi,seneye buraya göndermeyi hiç düşünmem çünkü koleji bırakıp burasını beğeneceğini sanmam,ben sadece alışma devresini burada geçirirse daha iyi olur mu diye düşünüyorum.Ermmseneye her halükarda diğer tarafa gidecek.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:43
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Hülyacım bu anaokulunun sahipleri de eğitimci olduğundan çok titiz olduklarını hissettirdiler bana,yemek listeleri de iyi,seneye buraya göndermeyi hiç düşünmem çünkü koleji bırakıp burasını beğeneceğini sanmam,ben sadece alışma devresini burada geçirirse daha iyi olur mu diye düşünüyorum.Ermmseneye her halükarda diğer tarafa gidecek.
o zaman eve yakın olması açısından güzel bir fırsat olmuş senin ve oğluşun için canım
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:45
Hülya sen nereye kayıt yaptırdın?tam gün mü yarım gün mü?servisle mi gidecek?Ozan bensiz veya babaannesiz biyerde hiç kalamaz diye çok zorlanacağımı hissediyorum.Confused
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:55

canım oğluşun ve senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.eğer yakın yerdeki kreşe vereceksen kolejin ordaki kreşten nasıl çıkacaksın seneye oraya verecem diyorsun.eğer seneye herhalükarda kolejin ordaki anaokuluna vereceksen hiç yakın yere bakma derim ben.çünkü sen ozanı bu yakın yerdeki anaokuluna alıştırıncaya kadar yeni bir yere vereceksin ve çocuk eski yerini arayacak belkide sorun çıkacak.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 10:49

Hülya sen nereye kayıt yaptırdın?tam gün mü yarım gün mü?servisle mi gidecek?Ozan bensiz veya babaannesiz biyerde hiç kalamaz diye çok zorlanacağımı hissediyorum.Confused
Bilgecim yeni gördüm mesajını canım
ben aydınlıkevlerde bir kreşe verdim alperi
sen ankaradamı oturuyorsun canım
tam gün verdim ben canım bizim arkamızdan bakanımız yok onun için
servis hergün evden alacak ve eve bırakacak canım
canım alperde öyle canım bize çok düşkün ama alperde bir süredir yaşıtları ile olma isteği görüyorum ondan alperin bu süreci rahat atlatacak inşallah diye umuyorum canım
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 12:14
suan bende kres arastırıyorum, bende oncelıkle temızlık ve yemek lıstesıne bakıyorum egıtımcılerın durumuna ve sınıfların kalabalıklıgına.
oglum 2 yasını dolduracak suan ozbakım agırlıklı olacagı ıcın sınıfdakı sayılarının az olmasına ozen gosterıyorum kımı yerlerde 7-8 kısıye 2 ogretmen dusuyor kımı yerde 15 kısıye 2 ogretmen dusuyor.
bırde suna dıkkat edın. bazı kresler 2 yas ıcın 800 ıstıyor 3 yas ıcın 1200 brans derslerı artıyormus cunku. ekstralarda onemlı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.