Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 23:14
LOLLOLLOL
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

bilgecigim hayilri olsun bizim tusem 3 yasindandir gidiyor kreseeeeeeeeBig smilealamancayi soktu benide cözdu bana ögretiyorrrrrrLOL6 yasina kadar krese gidecek allah sizinkini hayirli etsin sevindimBig smile
kız yasemin Tusem orda öğrendiklerini sana anlatıyosa sen de mi kreşe gidiyon demektir LOLyaa avrupa da zorunlu ve her yer aynı standarda sahip diye duydum bu yüzden çok şanslısın,özel okul diye bir kavram yok orda,bakalım benimki bana neler öğretecek LOL
ivet avrupa zorunlu krese gitmek bende kursa gidiyom ama ögrenemiyom inan bana tusemin ick mohte tirinkin cola demesini ögrendimLOLben usta olacagim LOLözel okul yok kanimca egitim sart degilLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 14:52
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

evet ama bizim gibi küçük şehirlerde kreş anlayışı çok farklı...sadece çocuğa vakit geçirme...ticari amaçla yapmalarına bile razıyım yeter ki adam gibi yapılsın:((

uyduruktan iki oyuncak..uyduruktan kahvaltı..hatta kreşin birinin sabah kahvaltıda sadece reçelli ekmek ve süt verdiğini bile duydum...inanabiliyor musunuz...reçelli ekmek ve süt sadece...nazi kampı gibi
buna cok guldum dun yazamadimLOLnazi kampindna betermis kizLOLLOLLOLLOLrecelli ekmek ve sut baska bir sey yokmus aboooooo kiz onlarla cocukmu beslenirrrrrrrBig smilebiz 10 euro veriyoz  kahvaltisina her ay.alperende muc yasinda basladi tusemde abisinin yerini aldi tusem de iki senedir gidiyor cok iyi kres o olmasa evde ne yaparlarki......

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:08
Yaseminim biz ayda 5 euro ödüyoruz kahvalti icin, siz neden pahali ödüyorsunuz kiz?
Aylik ne kadar ödüyorsunuz canim siz?
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:15
biz her ay 10 euro öduyoz pahali demiBig smile
her ayin 1 de kahvalti parasi veriliyor sonracigima tusmein oraya gidisi 145 euro öduyoz sabah 8.00 den 16 kadar kaliyorrrrrBig smilebenimde aklimdan gecmisdin dun o niye yazmadi diyeeeeeeeLOL

Düzenleyen yasemin - 16 Eyl 2010 Saat 15:26

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:18
Defneyi ben sabah 08.30 da birakip saat 12.15 te aliyorum canim, sonra saat 14.00 te birakip 16.30 da aliyorum ve aylik 44 euro ödüyorum LOL
Almanyada anaokullarina giden ögrencilerin verdigi paralar ayni olmuyor.Eve giren senelik maasa göre hesaplaniyor.Demek enistenin maasi cok iyi ki sizdende fazla aliyorlarLOLsen benden zenginsin diyorum herzaman bana inanmiyorsun iste LOLLOLLOLLOL
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:26
dur cevap yazcam bunaaaaaaaaaaaLOLmakarna yapiyomLOL

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:28
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

evet ama bizim gibi küçük şehirlerde kreş anlayışı çok farklı...sadece çocuğa vakit geçirme...ticari amaçla yapmalarına bile razıyım yeter ki adam gibi yapılsın:((

uyduruktan iki oyuncak..uyduruktan kahvaltı..hatta kreşin birinin sabah kahvaltıda sadece reçelli ekmek ve süt verdiğini bile duydum...inanabiliyor musunuz...reçelli ekmek ve süt sadece...nazi kampı gibi
burhaniyediki kreş ortamından sonra burda gördüğüm kreş karşılaşmasında senin dediklerin kesinlikle doğru meryemcim.

Küçük yerde çocuk avutmak için kurulmuş kreşler var malesef.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:47
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

Defneyi ben sabah 08.30 da birakip saat 12.15 te aliyorum canim, sonra saat 14.00 te birakip 16.30 da aliyorum ve aylik 44 euro ödüyorum LOL
Almanyada anaokullarina giden ögrencilerin verdigi paralar ayni olmuyor.Eve giren senelik maasa göre hesaplaniyor.Demek enistenin maasi cok iyi ki sizdende fazla aliyorlarLOLsen benden zenginsin diyorum herzaman bana inanmiyorsun iste LOLLOLLOLLOL
kiz sen defneyi niye aliyon sonra niye birakiyon ben hic almiyom ayolLOLLOLLOLLOLuyuyor bile oradaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLbak daha almaidm bileeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLivet biz zenginiz dedim sana ama yarisma benleeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.