Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulmergor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2009 Saat 14:01

sevgili özlem hanım 31 aylık bir kızım var ben ev hanımıyım ve doğduğundan beri kızıma ben bakıyorum son zamanlarda benden başka kimseyle oynamıyor kreşe vermek için 3 yaşını bekliyorum ve o zaman çalışmayı düşünüyorum bu bağlılık bana sorun yaratabilir mi? siz ne yapmamı önerirsinizStarStarStarStar 

Şimdi kızım 32 aylık. Ben yukarıdaki soruma ilave olarak şunu sormak istiyorum.Doktorumuz bize 3 yaş öncesi kreş önermediğini söylediği için bu yaşı bekliyorum. Benim çalışacağım iş yerinin kendi bünyesinde iyi hizmet veren kreş bulunmaktadır. Ancak burası sadece tam gün hizmet veriyor. Kızımın direkt olarak buraya başlaması mı doğru olur?, yoksa önce farklı bir kreşe verip( tam gün olmadan) benden ayrılmaya alışması mı daha sağlıklı olur? Ancak işe başladığımda yeniden iş yerindeki kreşe almam gerekecek. Bu adaptasyon dönemini zorlaştırır mı? Şimdiden teşekkürler...KizBebekKizBebekKizBebek

Düzenleyen gulmergor - 18 Oca 2010 Saat 20:43
minnoş
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 23:20
kreşe ilk başlarken daha kısa süreli başlamanız daha iyi olur. işe başlamadan önce haftada iki-üç gün sizin götürüp alacağınız yarım günlük kreşler uyum süreci açısından daha uygun olur. sonrasında işe başladığınızda işyerinin kreşine verebilirsiniz. ciddi bir uyum sorunu yaşamayabilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.