Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreşi istemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreşi istemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cerendy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: kreşi istemiyor
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2010 Saat 16:02

4,5 yaşındaki kızımı gecen sene kreşe yazdırdım.ilk 3 gün 2 şer saat beraber kaldık alışsın diye ama kızım hiç alışma eğilimi göstermedi.sürekli benim yanımda gözlerini benden ayırmadan öğretmenlerini ilgisizce takip ediyordu.4.gün bırakıp gitmemi istedi öğretmenleri başka türlü alışamaz dediler.dedikleri gibi yaptım.3 saat sonra almaya geldiğimde ağlamaktan gözleri ufacık kalmıştı.yani sürekli ağlamış.araya o dönem benim hastalığımın girmesi ve kızımın alışamaması nedeniyle kreşden aldık.bu sene takrar deniycem.sizin tavsiyeniz üzerine uzun zamandır okul lafını yapmıyorduk yanında.geçen akşam okula gitmesi için zamanın yaklaştığını yaz sonunda gitmesi gerektiğini söyledim.söylememin ardından 1 dk sonra çığlık ve ağlama krizleri bzii şaşırttı.ilkönce bir yerine bişey oldu sandım.ama kızım kendisi söyleyincede şaşırdım.okula gitmek istemiyormuş,daha küçükmüş,ananesi yada babnesi baksınmış vb bahaner sunuyor bize.Bu durumda beni fazlasıyla üzüyor,çalışan anneyim kreşe gitmek zorunda hem eğtimi hem bakımı için bu şart.ama alıştırma olayını nasıl yapıcam bilemiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 18:12
eylüle kadar bu konudan fazla söz etmeyin bazı konularda kararları büyüklerin vereceğini söyleyin. okul çağının geldiğini bu nedenle gitmesinin iyi olacağını eylül başında anlatın iitiriaz edecek ve çok ağlayacaktır daha önce işe yaradığını gördüğü için tepkisi biraz uzun da sürebilir ancak pes etmeyin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.