4,5 yaşındaki kızımı gecen sene kreşe yazdırdım.ilk 3 gün 2 şer saat beraber kaldık alışsın diye ama kızım hiç alışma eğilimi göstermedi.sürekli benim yanımda gözlerini benden ayırmadan öğretmenlerini ilgisizce takip ediyordu.4.gün bırakıp gitmemi istedi öğretmenleri başka türlü alışamaz dediler.dedikleri gibi yaptım.3 saat sonra almaya geldiğimde ağlamaktan gözleri ufacık kalmıştı.yani sürekli ağlamış.araya o dönem benim hastalığımın girmesi ve kızımın alışamaması nedeniyle kreşden aldık.bu sene takrar deniycem.sizin tavsiyeniz üzerine uzun zamandır okul lafını yapmıyorduk yanında.geçen akşam okula gitmesi için zamanın yaklaştığını yaz sonunda gitmesi gerektiğini söyledim.söylememin ardından 1 dk sonra çığlık ve ağlama krizleri bzii şaşırttı.ilkönce bir yerine bişey oldu sandım.ama kızım kendisi söyleyincede şaşırdım.okula gitmek istemiyormuş,daha küçükmüş,ananesi yada babnesi baksınmış vb bahaner sunuyor bize.Bu durumda beni fazlasıyla üzüyor,çalışan anneyim kreşe gitmek zorunda hem eğtimi hem bakımı için bu şart.ama alıştırma olayını nasıl yapıcam bilemiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var