|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrahk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 18:57 |
Merhaba hocam kızım 2 yaşında 8aylıkken başlayan ve bugüne kadar devam eden ağız kokusu geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var önce çoçuk ve goğus hastalıkları uzmanına gittim alerji tanısı koydu testler yaptı hiçbirşey çıkmadı sonra kbb uzmanına gittim PFAPA SENDROMU VE BADEMCİKLER NORMALDEN BÜYÜK DEDİ fakat kızımın ateşi yok bu hastalıkta ateş olrmuş her iki doktorun önerisi SİNGULAİR kullanımı kullandım ilacı faydasını görmedim hala butun veriler devam ediyor ne yapıcağımı bilmiyorum ne önerirsiniz hocam saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin, Turkiye'deki Cocuk doktorlari Allerjiden baska bir halt bilmedikleri icin( Onu da dogru-durust bilmezler) her bir seye Allerji derler...
O geri zekali; KBB uzmanina bir sorun bakalim, PFAPA'nin acilimini biliyormi imis!!! Oturun oturdugunuz yerde, ne verilen Singulair;i kullanin nede Ameliyat ettirin.. Goruyorsunuz degilmi, ne kadar salaklar... 8 aylik bebege bile Allerji diyebiliyorlar.. Bunlarda hic insaf diye bir duygu yok. |
|
![]() |
|
Emrahk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam peki bu geniz akintisi neden olabilir? Sanki bogazina balgam tikaniyo ve onu cikarmak istercesine eline agzina goturuyo kusucak gibi oluyo.cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip: Oksurugu, balgami ve akintiyi yapiyor... Biri digerinin sebebi degil.. Normal. Her Grip oldugunda boyle olacak.
2- Burunda yabanci cisim oldugunda; burundaki KOKUDAN, cocugun yanina yaklastiginiz anda ANLASILIR...AMA, nerde oyle cocugu muayene edebilen doktor... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|