Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Küçük bir kızımız için yardım kampanyası...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKüçük bir kızımız için yardım kampanyası...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 18:24
Stararkadaşlar küçük meleğimizden çok etkilendim ve yardım kampanyası grubuna katıldım ve orada yönetimden gül hanım ile tanıştım birkaç gündür yazışıyoruz. Ve ben olanca hızımla çevreme anlatıyorum umarım kısa zamanda istenilene ulaşılır meleğime ve tanıştığım bayan yani gül hanım berrağı hiç görmemiş ve hiç görmediği minik bir yavrucağın sağlığına kavuşması için kendini adamış ve o kadar duygulandım ki ne varsa kadınlarda var dedim evet damlaya damlaya göl olur .Yapacağımız ufacık yardımlar bizi fakir etmez değil mi ? Clown
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 13:41
Arkadaşlar yeniden hatırlatmak istedim, bir beş elimizden ne geliyorsa, bu yavruyu da sağlığına kavuşturmaya çalışalım Cry Bu sıralar basında da yer almaya başladı, inşallah yavrum daha da iyi olacak Nuke

Düzenleyen fatoş - 21 Eki 2009 Saat 13:48
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 14:49
sevgili arkadaşlar hepimiz anneyiz ve duyarlı bireyleriz lütfen ama lütfen gruba katılımımızı arttıralım minik berrağımızla yakından ilgileniyorum ve sizlerden ricam gruba herkes katılsın ve facede herkes paylaşsın,paylaşımımız ne kadar çok olursa berrağımıza o kadar yardımımız çok olur ilgilenirseniz çok sevinirim ....sevgilerinle
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 15:19
malesef bizim işyerinde her siteye giremiyorum (facebook ,msn vs)
evde de yok net.
yardım da etmek istiyorum.nasıl olabilir benim için
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 15:24
o zaman sevgili zerrin çevrenizde face kullanan kim varsa herkese söylerseniz herkesler paylaşsın face sayfanız varsa eğer sadece 1-2 dk. hemen sayfaya girip arkadaşlarınızla paylaşırsanız veya eğer durumunuz uygunsa küçük bir bağış yaparsanız gerçekten çok sevinirim.ve forumdaki arkadaşlarımızda kampanya grubuna katılım yaparsa çok iyi olur berrak sayfasına girmediyseniz bir inceleyin isterseniz ilginiz için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.