|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2016 Saat 11:17 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey oğlum 2 gün önce şiddetli kulak ağrısı çekiyordu . Sizden öğrendiğim kadarıyla 10 dk arayla 3 defa illiadin vermek zorunda kaldım. Sonraki gece de 2 kere vermek zorunda kaldım. Dün gece tek doz. Bu sabah bu şekilde uyandı. Akmış mi oluyor. Daha önce de akmişti. Ödemi çok inatçı kadir bey. Bactrim başlıyım mi. Bir de illiadin yaninda başka yöntem var mı hocam. Her kulak ağrısında artık kulağı akacak diye endişeleniyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Evet, Kulak zari delinmis... Merak etmeyin, siz kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece, kulak kendini tamir eder. 5 Gun Bactrim surup; verin.. Dozunu bilemem....
Yas ve Kilo belirtmemissiniz. Veya eski mailleri okuyun, ona gore verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8 yaş 34 kilo. 2 ölçek mi oluyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Evet; 2x2 olcek verilecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|