|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2017 Saat 10:50 |
hocam iyi günler
kızım 04.08.2015 doğumlu 10 kilo.cuma gecesi burun akıntısı vardı. cuma gecesi ağlayarak uyanıyordu ve kulağını tutuyordu. sabahı ağlayarak ettik.cumartesi günü öksürük başladı gözleri kızarıklaştı ve burnu hep dolu ayrıca gündüz kulağının akmış olduğunu farkettim..gece yine ağladı.pazar gecesi de aynıydı hatta gece üç defa öksürüğe tutldu ve balgam kustu.nefes almasınıda zorluyor..burnu için serum fizyolojık kullandım sadece. şimdi yazılarını okuyorum ama kızımın kulağı illiadin damlayı kullanacam ancak burna mı kulağamı damlatılıyor kestiremedim. sabah ballı limon verdim. balgamı için ne yapmalıyım ayrıca kulağı için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz okumaniz lazim... 18 ayik oldu diye rehavete kapilmayin... Esas yiyeceginiz kaziklar bu yastan sonra hazirda bekliyor olacak.. Iliadin'in dahi nasil kullanilacaginidami okumadiniz!!! GUnde; 2x2'ser damla, HER IKI BURUN DELIKLERINE!!! (3 gun) Teferruatini okuyun... Bu bilgileri, 80 Milyona tek tek anlatamam... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|