|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ASBALLI ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2022 Saat 19:56 |
Kadir hocam merhaba,
Ağustos 2017 ‘li oğlum 10 gün önce ateşlendi Ateş 1 gün sürdü , halsizlik dışında başka araz yoktu. Akabinde şeffaf burun akıntısı ve öksürük başladı İlliadin , bal limon ve coldmix ‘e başladım öksürükle Birlikte tekrar ateş oldu ve yine 1 gün sürdü düştü. Geçen salıdan bu yana ateş yoktu . Burun akıntısı koyulaştı, Öksürük biraz azaldı ancak dün sabah kulak ağrısı ile uyandı Zaten illiadin kullanıyordum , ağrısı çok olunca ibufen verdim Doktora götürdüm , sol kulak kızarık dedi ve geniz akıntısı yoğun olduğu için illadine devam dedi ve deloday şurup verdi. Şurubu kullanmıyorum, oğlum bugün tekrar ateşlendi. Ateş kulaktan max 38.5.ilaç kullanmıyorum, öksürük devam ediyor ama kulak ağrısı geçmiş gibi Bu ateş neden tekrar yükselmiş olabilir?İlliadine ilave olarak bactrim kullanmalımıyım? Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadin 5 güne tamamlayın. Bactrim? Şart değil ama temin edebilirseniz başlayın faydası olur.
|
|
![]() |
|
ASBALLI ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam,
Peki ateş neden ara ara çıkıyor bu şekilde?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş; vücudun savunma mekanizmasıdır. Vüctta mikrop veya yabancı cisim sayısı belirli seviyelerin üstüne
çıkarsa, ateş yükselir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|