|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 18:02 |
Hocam kızım 8 yaşında.geçen pazar günü kulağım ağrıyor dedi ve aynı gün Ateş ve kulak akıntısı başladı.hemen illadin damla ve bactrim şurup başladım.
4 gün boyunca ağrıdan ve akıntıdan duramadı.ağrıkesici şurup kısa süreliğine işe yaradı.4. Gün Ağrı ve akıntı azaldı (her iki kulağında da sürekli akıntı oldu.) Bugün bactrimin son günüydü(5. Gün).illiadin sadece 3 gün kullandım.her iki ilaca da devam edeyim mi?çünkü her söylediğimizi tekrarlatıyor, TV sesini çok açıyor duymuyorum diyor. Normal seslendiğimde dönüp bakmıyor yani duymuyor. Geçici bir durummudur bu? Bundan sonra ne yapalım hocam çok endişeliyiz?
Düzenleyen Cnmkzm - 30 Ara 2016 Saat 18:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'in arkasindan,1 hafta kadar Serum fiz , her 4 saatte bir(uyanik oldugu zamanlarda) 10'ar damla damlatin.. Agri veya akinti olursa, hemen Serum fiz'i birakip, tekrar Iliadin'e baslayin. Kulaga damla damlatmadiginiz surece, hicbir zaman KALICI bir sagirlik olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|