|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:16 |
|
Sayenizde hocam:))
Keske daha cok vaktim olsa da daha cok okuyabilsem yazdıklarınız cok kıymetli ![]() Allah razı olsun hocam. Hocam bir de bebegin bez bölgesinde sivilce gibi olan seyler limonlu bal içirdiğim için idrarının yakmasından olabilir mi borik asit karısımı ıyı gelır mı? pişik kremi rahatlatıyor ama gecırmıyor kızarıklığı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:50 |
|
Alakasi yok.. Limon asiti; Mide asitinin yaninda, oyuncak kalir. Borik asit'i deneyin. Yedikleri ile alakasi yok, cok yiyenlerde daha sik olur. Kilosunu takip edin.
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 23:21 |
|
Dogru soyluyorsunux hocam. Bugunlerdr sık ve yesil kaka yapiyor gribi atlatsin diye de cok sık emziriyorum. Borik asit onceden hazirlatmistim ama tarihini hatrlamiyorum 8 sene once bile olabilir. Sorun olur mu ayni duruyor mudur.yeni mi yaptirtmaliyim hocam.ne kadar dayanir.herhangi bi son kullanma tarihi var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 17:43 |
|
3 kurusluk sey, yenisini hazirlatin. Zamanla suyu buharlasip, konsantrasyonu bozulmus olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|