|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 19:49 |
Hocam sekiz buçuk aylık kızımın kulağında sarı jelimsi
Akıntı oldu doktora götürdüm kulak zarı yırtılmış dedi antibiyotik ve zaditen verdi. Zaditeni kullanmadık antibiyotiği bir gün kullandık akıntı kesildi diğer gün kızım kustu kusunca bende vermedim bugün kontrole götürdüm akıntı yok iyileşiyor antibiyotiği yedi gün daha kullan şişe bitene kadar dedi . Kulak zarı altı aya kadar iyileşebilir dedi. Cumartesi muayene olmuştuk hiç Ateş vs olmadı iki gün akıntı ve huzursuzluk oldu. Eğer antibiyotiği kullanmazsam kızımın kulak zarı iyileşmezmiş tedavi tamamlanmazmış korktum doğrusu nedir bu işin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN antibiyotik kullanmayın.
Sadece 5 gün, İliadin DAMLA, günde:2x2'şer damla sırt üstü yatar durumda burun deliklerine damlatın. Her bir taraf damlattıktan sonra, başını o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin. SAKIN kulak damlalarını kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam. Hocam kulak zarı bebeklerde yırtılması tehlikeli bir durum mu kendi kendisine iyileşir mi doktor duyma kaybı olabilir ameliyata kadar gidebilir bu durum dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayın.
Onlar, bu gibi hastalara verdikleri "kulak damlaları" ile kulağı rezil ederler ve ameliyatlık durum yaratırlar. Meslek hayatım boyunca, hiçbir hastamda böyle bir durum oluşmadı.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2025 Saat 08:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|