|
Kulak arkası damar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Deryaydn
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak arkası damarGönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 16:31 |
|
Hocam oğlumun kulak arkasında damarlar gördüm daha önce sanki o kafar belirgin değildi ama emin de değilim. 8 yaş 130 cm 27 kg bu hafta hafif nezlrydi ateş olmadı ama burnu aktı. Çrş günü yani 2 gün önce de burnuna baskette top geldi ağlamadı kusmadı kanama olmadı ama çatlaklarda kulak arkası morarır diye okumuşum bi kez tadım kaçtı. Acımadığınu söylüyor elime şiş de gelmedi ama orafaki lenf nodunda bişiler mi oluyo diye de gerildim. Diğer kulakta böyle bişi yok bu sağlam olan kulak
Bu da damarlar belirgin dediğim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 19:12 |
|
Saglikla ilgili Turkce yazilari ASLA okumayin, tamami sizleri korkutup, doktorlara kosmaniz icin yazilmistir.
" ...çatlaklarda kulak arkası morarır diye okumuşum.." Okursunuz!! Ama, catlak olursa ne yapacaklar? Onu yazmazlar!! Alciya mi alacaklarmis!!! Hic de oyle onemli bir "damar gorunumu" yok!
Yapisi oyle! Ayni damar yapisi yanaklarinda da var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2024 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|