|
Kulak basıç yüksekliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SedaYT
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Oca 2025 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak basıç yüksekliğiGönderim Zamanı: 4 Saat 18 Dakika önce Saat 21:29 |
|
Hocam merhaba. Oğlum 33 aylık dil bağı sebebiyle doktora gittiğimizde doktor kesilmesinin gerekli olmadığını söyledi. Ancak konuşması için bir de kulak sağlığına da bakalım dedi Kulak basınç testi yapıldı test basıç yüksek çıktı. 2 ay boyunca kullanmamız için burun damlası verdi.(3 gün illiadin- 2 ay n-cort) Burun damlalarının uzun süre kullanımı sıkıntı yaratabildiği için ben de kullanmakta tereddüt ettim. Test yapıldığında burun tıkanıklığımız da vardı. Çeken kişi bundan da yüksek çıkmış olabilir dedi. Sizce kullanmam gerekir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sonuç kağıdın resmini çekemedim ama kağıtta OAE(sağ geçti-sol kaldı) OKB( sağ151-sol261 ve C tipi) şeklinde yazıyordu
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 44 Dakika önce Saat 22:03 |
|
Yani!!! Neresini düzeltsek ki!!!
1- "Dil bağı" nadiren problem olabilir. Dil ucu, bebeklerde ağız içinde etkili vakum yapabilmesi için kısadır! Zamanla dil uç kısımdan uzayarak normal şeklini olır. 2- Nadiren dil altındaki bağ kalın ve en uca bağlı durumdadır. Erkeklerde kızlardan daha sık olur. Ayırd edebilmek için, dilin şekline bakın. Ağzını açtığında, dil "Y" şeklinde ise, genellikle ameliyat gerekir. 3- Kulakta bir problem olduğunda DAİMA yeri-göğü yıkan ağrı/ağlamalar olur! Ağrı yoksa, sakın bu gibi palavralara kanmayın. VE sakın kortizonlu damlayı kullanmayın. Tabii ki Gripli durumlarda ölçüm YAPILAMAZ.. yapılırsa daima yanlış sonuç verir. Bu yapılan ölçümü dikkate almayın ve kulak ağrısı olmadığı sürece, hiçbir uuygulamayı tatbik etmeyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|