|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 13:52 |
merhaba kadir bey öncelikle başınız sağolsun.
size daha önce durumumu yazmıştım kulak uğultusu ve çınlama diye sizde kan testinde bazı değerlere bakılması gerekir demiştiniz( kolestrol,şeker gibi) ama malesef kbb prof.gittim bir emar çekildi ve sol akustik nörinom tümoru çıktı.33 mm*25mm çapındaymış.Bu tümor çok yavaş büyürmüş 15 yılık mazisi varmış hiç anlamadık belirti vermedi beyin sapına baskı yaptığı için ameliyat yapılacak ve ameliyat ile uğur türe ve gazi yaşargil ilgilenecek oğlum var 7 yaşında ondada görülme ihtimali olurmu birde bu neden oluştu niye oldu sebebi nedir tekrarlama riski nedir.Sizin de görüşlerinizi almak istedim doktorlar hakkında bilginiz varmı onuda merak ediyorum.ve ne önerirsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun. Dr.Gazi Yasargil dunyada en iyisidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|