|
Kulak içinde sertlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 21:40 |
Merhaba hocam oğlum 6 yaşında kıştan beri kulak sorunlarıyla uğraştık bir kere sağ bir kere sol kulak zarı delindi.Bir kaç gündür sol kulağının kafa kısmına doğru olan iç kısmında sert birsey var oğlum almaya çalıştı çıkmıyor elimize geliyor ama ne olabilir hocam?Doktora götüreyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108631 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen, kulak kiri resmen taş gibi sertleşebiliyor. Alınmadan evvel Gliserin damla ile yumuşatılması
gerekebilir. Bir KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet aynen taş gibi hocam. Ben eczaneden alayım gliserini nasıl kullanmalıyım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108631 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Günde 3 defa, dışarı taşmayacak kadar kulak içine damlatın. Biraz o şekilde başı yerde bekletin.
|
|
![]() |
|
Hocam dediğinizi yapıyorum gün içinde okulda olduğu için sadece akşamları.Bugun bakalım yumuşama var mi çıkar mi acaba dedim elimle baktım çok çok hafif kulağının içinde kan vardı bir damlanın yarısı kadar bile yoktu sonra tekrar baktım devam eden bisey değildi. Diğer kulağını kapattirip fısıldar gibi konuştum ne söyledim dedim duymasında sorun yok.Hocam bu kan ne acaba endiselendim bugün de hafta sonu ne yapmam gerekir?
Düzenleyen gonjaa - 13 May 2023 Saat 13:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sertleşmiş olan kitle, yer değiştirince kanama yapabilir. Önemli değil.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2023 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
Hocam 8 mayısta sertleşmiş kurak kiri için bir kbb görsün demiştiniz dun oglum gece yarısı kirli olan kulağının çok ağrıdığını söyleyerek iki saat ağladı bende illadin başladım.Neredeyse bir buçuk iki ayda bir kulağı doluyor.bugün doçent olan bir hocaya götürdüm özele.Bu tabaka da bisey yok kendiliğinden geçer yoksa ben temizledim dedi sinuziti verdi kulağında ağır orta kulak iltihabı var dedi antibiyotik yazdı.
Geniz ameliyati için de geniz eti lenf bezi son çare uykuda nefesi kesilirse son çare ameliyat yapıyorum ben dedi.Bu ilaçları yazdı hocam bakar mısınız?
![]() Düzenleyen gonjaa - 22 May 2023 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik ve Astım ilacı NE ALAKA!!
Sadece İliadin DAMLA kullanın. Mometix 12 yaş ustüne kullanılır!!!! Erdostein?? Çocukta öksürük/balgam mı var??? Kulaktaki kir çıktı ise, gerisi öenmli değil, Kulak ağrısı olursa sadece İliadin kullanın. Kutunun üstü okunmuyor. Sprey ise, damlalıklı bir şişeye boşatıp, damla olarak kullanın. İliadin harici hiçbir ilacı kullanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|