Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak içinde sertlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak içinde sertlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak içinde sertlik
    Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 21:40
Merhaba hocam oğlum 6 yaşında kıştan beri kulak sorunlarıyla uğraştık bir kere sağ bir kere sol kulak zarı delindi.Bir kaç gündür sol kulağının kafa kısmına doğru olan iç kısmında sert birsey var oğlum almaya çalıştı çıkmıyor elimize geliyor ama ne olabilir hocam?Doktora götüreyim mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 108631
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 14:53
Bazen, kulak kiri resmen taş gibi sertleşebiliyor. Alınmadan evvel Gliserin damla ile yumuşatılması
 gerekebilir. Bir KBB doktoru görsün.
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 16:57
Evet aynen taş gibi hocam. Ben eczaneden alayım gliserini nasıl kullanmalıyım hocam?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 20:51
Günde 3 defa, dışarı taşmayacak kadar kulak içine damlatın. Biraz o şekilde başı yerde bekletin. 
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 13:44
Hocam dediğinizi yapıyorum gün içinde okulda olduğu için sadece akşamları.Bugun bakalım yumuşama var mi çıkar mi acaba dedim elimle baktım çok çok hafif kulağının içinde kan vardı bir damlanın yarısı kadar bile yoktu sonra tekrar baktım devam eden bisey değildi. Diğer kulağını kapattirip fısıldar gibi konuştum ne söyledim dedim duymasında sorun yok.Hocam bu kan ne acaba endiselendim bugün de hafta sonu ne yapmam gerekir?

Düzenleyen gonjaa - 13 May 2023 Saat 13:59
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 14:14
Sertleşmiş olan kitle, yer değiştirince kanama yapabilir. Önemli değil.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2023 Saat 14:15
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2023 Saat 18:55
Hocam 8 mayısta sertleşmiş kurak kiri için bir kbb görsün demiştiniz dun oglum gece yarısı kirli olan kulağının çok ağrıdığını söyleyerek iki saat ağladı bende illadin başladım.Neredeyse bir buçuk iki ayda bir kulağı doluyor.bugün doçent olan bir hocaya götürdüm özele.Bu tabaka da bisey yok kendiliğinden geçer yoksa ben temizledim dedi sinuziti verdi kulağında ağır orta kulak iltihabı var dedi antibiyotik yazdı.
Geniz ameliyati için de geniz eti lenf bezi son çare uykuda nefesi kesilirse son çare ameliyat yapıyorum ben dedi.Bu ilaçları yazdı hocam bakar mısınız?

Düzenleyen gonjaa - 22 May 2023 Saat 18:56
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2023 Saat 19:11
Antibiyotik ve Astım ilacı NE ALAKA!! 
Sadece İliadin DAMLA kullanın. 
Mometix 12 yaş ustüne kullanılır!!!! 
Erdostein??  Çocukta öksürük/balgam mı var??? 
Kulaktaki kir çıktı ise, gerisi öenmli değil, Kulak ağrısı olursa sadece İliadin kullanın. 
Kutunun üstü okunmuyor. Sprey ise, damlalıklı bir şişeye boşatıp, damla olarak kullanın. 
İliadin harici hiçbir ilacı kullanmayın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2023 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.