|
Kulak kaşıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 22 Dakika önce Saat 13:13 |
Hocam iyi günler. İzninizle kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Yaklaşık 5 senedir kulak kasintim var. Dogum yaptıktan sonra lohusayken başlamıştı. Kulak burun boğaza gittim defalarca. Bir şey yok dediler en son gittigim doktor egzama dedi. Kulağım kaşınıyor kasiyinca da dış kulak iltihabi oluyor. Bu süreçte uc dört kez dis kulak iltihabi geçirdim. Antibiyotik kullandım. En son egzama diyen doktor advartan krem verdi. Onu sürünce bir süre iyi geliyor. Sonra yine devam ediyor. Kortizonlu krem olduğu için sürekli kullanmaya da çekiniyorum. Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı kulak temizliği yapılınca olur. Fazla elinizi sürmeyin, sadece görünen kirleri nemli pamuk ile silin.
Hipokort merhem (kortizonu en az olan) günde 2 defa , 3gün kullanıp kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|