Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak şişmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak şişmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmrlda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak şişmesi
    Gönderim Zamanı: 23 Tem 2013 Saat 20:57
hocam merhaba ,kuzenimin oğluyla ilgili bir sorum olacak(2 yaşında halen anne sütü almakta).bugün gördüm kulağının biri kocaman ve kıpkırmızı olmuştu.dr a gittiniz mi diye sordum onlarda gittiklerini orta kulak iltihabı dediklerini söyledi.antibiyotik vermişler.ayrıca annesi yatarak emziriyormuş bundan dolayı olabileceğini söylemiş.cocuğun kulağı kıpkırmızı yumuşak ve ateşliydi sizce nedir hocam her aile gibi onlarda gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorlar.artık doğruyu yanlıştan ayırmak o kadar zorki bu dr.ların nerede eğitim aldıklarını neden basit şeylerde bile sebep sonuç ilişkisi kuramadıklarını anlayamıyorum..cevabınız için şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2013 Saat 08:32
Hiçbir şey değildir. Orta kulak iltihabı ile hele hiçbir alakası yoktur. Çocukken hepimizde olan bir durum. Kulak kepçesi biraz sürtünme ile tahriş olduğunda olur, kendiliğinden geçer, ilaç filan da gerekmez. ne olacak, her ile TIP Fakülteleri açılırsa, olacak olan böyle doktorlar. İnanın devlet, Hacettepeyi bile diğer tıp fakültelerine benzetti. malum, "körler ülkesinde" gören gözler istemiyorlar. Bütün doktorlar "çemiş" olursa, halk da aradaki farkı, eksikliği farketmez sanıyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.