|
kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 13:12 |
Hocam iyi gunler,8 ay 7 günlük kızımın sağ kulagından bir suredir kir
gelmediğinı farkettim.telefonun kamerasiyla uyurken baktım.sizce bir problem var mı yoksa benim pimpirikligim mi.şuan herhangi bir saglık problemi de yok ayrıca. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak kiri sertleşmiş.
KBB'de yıkatın diyeceğim, ama zahmet edip kulak yıkayan KBB doktoru artık kalmadı! Kulak kiri inceltici damla verip gönderiyorlar. Doktora lüzümsuz yere para vereceğinize, kendiniz alıp kullanın. |
|
![]() |
|
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Hangi damlayı kullanalım? gliserin dışında pek bir seçenek yok galiba Cok teşekkur ederim hocam Düzenleyen Melekaksuu - 20 Ağu 2020 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Hocam sizi yine rahatsiz ediyorum ama yanlış bisey yapmak istemiyorum Gunde kac damla ve kac kere kullanacagım gliserini?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak boşluğunu dolduracak kadar damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|