|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2024 Saat 18:21 |
Hocam 5 yaş oğlum iki gün önce 39 dereceyi bulan ateş ve boğaz ağrısı vardı. Dil pembe diye takipte kaldım ateşimiz 1 buçuk gün sürdü. Dün hiç ateşimiz olmadı. Bugün okuldan aldım şimdi 39 derece ateş ve aşırı kulak ağrısı var. İliadin 3 gün önce başlamıştım zaten damla şeklinde tarif ettiğiniz gibi kullanıyorum. Sol kulakta çok agrimiz ve sol kulagin arkasında bıldırcın yumurtası kadar lenf bezinde şişme var. Kulağının hem içinin çok agridigini hem bezenin çok agridigini ifade ediyor . Kulak etrafına dokundurtmuyor.
1) İliadin zaten devam ediyorum ek olarak bactrim gerekir mi ? 2) kulagimizdaki ağrı için ibupfrofen kullansam sadece ağrıyı mi keser yoksa az da olsa tedavi edici olur mu ?
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor.
Bactrim; immunomodulator etkisi icin verilebilir ama ucuz ilac oldugu icin, yazdirmaniz biraz zor olabilir, deneyin. Iliadin damlayi, benim anlattigim sekilde uygulayin.
|
|
![]() |
|
Hocam lütfen yardım edin.
Aşırı korkuyorum. Eşim kulak arkası şişlik için çocuğu bugün aile hekimine götürdü. Atesde var bu arada. Aile hekimi hemen KBB sevki istedi ve bizi çok korkuttu. Kulak enfeksiyonunun en son hali mastoidit olmuş bundan sonra da menenjit olabilir dedi. Böyle birşey olabilir mi hocam KBB ameliyat diyebilirmis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OLSA; uzeri kizarik ve sicak olurdu!!
Nasil olurda bunlara inanirsiniz??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|