|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2024 Saat 21:27 |
Hocam merhaba
Yurtdışından yolculuk vardı, ucaklar 4 saat . Dönmeden önce 7 yaşındaki oğlum çok az öldürüyordu. Eve gelince de sag kulagını duymadığını fark ettik, 3 Ağustos'tan beri aynı durum, 5 gun İliadin damlattik ama sonuç aynı. Ne olabilir acaba? Bu sene her gripten sonra genelde sag kulagi iyi duymadı, TV de sesi açarak izliyor. KBB götürmeden önce sizinle danışmak istedik Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadin'i doğru uyguladınız mı!!
1- Sprey değil, DAMLA olacak! 2- Sırt üstü yatar durumda damlatılacak ve her bir tarafa damlattıktan sonra, baş o tarafa çevrilip 1-2 dakika bekletilecek. Tekrar bu şekilde 5 gün uygulayın.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam aynı şekilde yaptık, kitabınızı ve başka yazılarınızı çok okuyorum, artık evde kendim doktor gibi oldum:) tabiki sizin sayenizde!
Allah sizden razı olsun 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|