|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrvsmt
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kulakta ses (su kaçırma)Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 13:39 |
|
Hocam merhaba 22.05.2014 doğumlu... 2 gün önce kızımı yıkarken kulağına su kaçırdık sanırım,sanırım diyorum çünkü babasıyla ileri geri sallanarak oyun oynuyorlardı bende o arada yıkamaya calıstıgım icin sağ omuzuna doğru suyu döktüm o da sağ kulagına dogru geldi :( neyse bisey olmamıstır dedim fakat dün aksam kızımı emzirirken sağ kulak üstteyken yutkunma sırasında vıck vıck diye ses geliyor eminim kulağından geliyor,bugün tekrar emzirme sırasında aynı ses gelince size yazmak istedim. Sol kulaktan öyle bi ses gelmiyor.bu da su kaçırdığım ihtimalini doğruluyor :( biliyorum kulak kendisi suyu akıtır,ama kızımda kulagını çekistirip duruyor.makalenizi de okudum isteyerek su dökseniz bile kaçmaz demissiniz ama ses geliyor, içim rahat etmedi size sormadan...
Düzenleyen mrvsmt - 27 Nis 2015 Saat 13:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 20:09 |
|
Olabilir, bir zarar vermez. Bi tulbent veya pamugu, elinizle "fitil" gibi yapin ve ince ucunu, kulagin icine sokun, o suyu veya kiri geri emer.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|