|
Kulaktan iltihap akması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kubrakrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 45 Dakika önce Saat 00:22 |
Merhaba Kadir bey oğlum yaklaşık iki üç aydır kulak problemi yaşıyor. Bir buçuk ay önce kuşak ağrısı beraberinde boyun ağrısı tutulması vardı diye antibiyotik kullandım durumu kötü diye mecbur kaldık. Ama iki haftadır tekrar başladı illiadin kullandım geçer gibi olmuştu birkaç gündür. Dün gece ağrıyla uyandı. Ağladığı için parol şurup verdik uyudu sabah devam ediyordu ağrı illiadin başlamıştım gece zaten bugun de uyguladım ama akşam uyumadan önce yine çok ağrıyor dedigi için pedifen şurup vermiştim rahatlayıp uyudu. Az önce baktım kulağından sıvı akmış yastıgına sarı sümük gibi kulak içi de doluydu peçete ile sildik uyuyor şuan. Ne yapmamızı önerirsiniz? Yarın doktora götüreceğiz ama güvenmedigim için size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN o kulağa bir şey damlatmayın!!
2- SAKIN antibiyotik kullanmayın. 3- Sadece anlattığım şekilde İliadin damla kullanın. (her 2 burun deliklerine damlatılacak) 4- Nemli bir kağıt peçete ile akıntıyı silin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 40 Dakika önce Saat 08:27 |
|
![]() |
|
Kubrakrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben dediğiniz gibi yapıyorum ama eşim çok ilaç yanlısı ve korkuyor panik yapıyor şuanda da hastaneye götürdü antibiyotik vereceginene eminim kullanmayacağım ama bu doktorların sürekli antibiyotik yazmasından eşimle ve doktorlarla bu konuda mücadele etmekten inanın yoruldum. Bu yüzden tekrar yazıyorum kusura bakmayın kulak delinmesi korkulacak bir şey mi hocam bununla ilgili de endişeleri var biraz işitme kaybı da var çünkü. Bactrim mi kullansak en azından içi rahat etsin diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz karışmazsanız, kulak kendisini tamir eder! Şu anda işitme kaybının olması gayet doğal! Kulak zarı tam
olarak titreşim yapamıyor. Bactrim; en az 5 gün kullanın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|